Az újpesti belváros szívében található étterem a kényszerszünetet a lehető legjobb módon aknázta ki: megszépült vendégtér, megújult étlap és lelkes, friss csapat várja a vendégeket.
A Központ Bisztrót mostantól új séf jegyzi, Tóth Miklós, aki – többek között - korábban a Pastrami, a Nem adom fel étterem és a Gerbeaud konyháját vezette.
Az új konyhafőnök a hely megszokott, megszeretett bisztró hangvételét megtartva, saját stílusjegyeit megmutatva állította össze az étterem friss, a szezon kedvenceit felvonultató étlapját. A könnyed, nyári tételek között most is mindenki megtalálhatja a számára ideális fogást.
Az étlap mellett az itallap szintén megújult, és a nyári teraszidényhez illő, rendkívül gazdag ginválasztékkal várja a vendégeket. A javarészt magyar főzdék párlataira épülő széles kínálatnak köszönhetően az utóbbi évek slágerét, a gin tonicot számos formában és összeállításban kóstolhatják a bisztró vendégei.
Forrás: Turizmus Online