Vicceltek - repültek...

Kirúgták az egyik legnagyobb amerikai gyorsétterem-lánc sacramentói egységének vezetőjét és egy alkalmazottját, miután az egyik vevőnek "b... meg" felirattal állítottak ki számlát. A cég bocsánatot kért, a megsértett vevő ugyanakkor nem fogadta el az ingyen menüt.

A kaliforniai nagyváros egyik éttermébe betérő vendég sajtos dupla whoppert, hagymakarikát és üdítőt rendelt, majd amikor megpillantotta a számlát, igencsak meglepődött: a cetlin kétszer is rajta volt a "b... meg" kifejezés. "Ez megalázó. Csak leadtam a rendelésem, és egy kaptam egy 'b... meg' burgert" - mondta Francisco Perez a KCRA tévécsatornának.

A cég közleményben kért bocsánatot pénteken az incidensért, és közölte, hogy kirúgták állásából az étteremvezetőt és az egyik alkalmazottat, akiknek a neve a cetlin szerepelt. Az étteremben dolgozó egyik alkalmazott szerint a két volt kollégája nem gonoszságból cselekedett. "Mindketten rendesek. Biztos vagyok benne, hogy ez nem a vevőnek szólt, talán csak poénnak szánták" - tette hozzá.

A megsértett vevő - aki 9 dollárt és 22 centet fizetett az ételéért - elmondta: a gyorsétterem lánc ingyen vouchert ajánlott fel neki, de ő ezt visszautasította, mondván, nem tervezi, hogy valaha is újra eszik náluk. A KCRA internetes oldalán is megtalálható riport előtti reklámidőre azonnal lecsapott a nagy rivális McDonald's. (forrás: Hírszerző/NBC)


Sztárséffel nyit éttermet Gerendai az alsóörsi vitorláskikötőben

Sztárséffel nyit éttermet Gerendai az alsóörsi vitorláskikötőben 

Megkezdte első szezonját az Ypsilon Yacht Club Alsóörsön.
Bezár a Michelin Guide által ajánlott budapesti étterem

Bezár a Michelin Guide által ajánlott budapesti étterem 

A közkedvelt Kertész utcai étterem öt év után búcsúzik.
 Rangos ceremónián mutatták be a Michelin Guide Dubai új kiadását

Rangos ceremónián mutatták be a Michelin Guide Dubai új kiadását 

A MICHELIN 2024. július 4-én este egy rangos ceremónián mutatta be az idei MICHELIN Guide Dubai harmadik kiadását a nemrég megnyílt One&Only One Za'abeel hotelben.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Ez a McDonald's burger lekerül az étlapról – íme, miért

Ez a McDonald's burger lekerül az étlapról – íme, miért 

Rossz hír azok számára, akik több vegetáriánus lehetőséget keresnének a McDonald's-ban.
Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat?

Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat? 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) már várja a jelöléseket.
Vidéken van cukrászdája? Akkor ez érdekelheti

Vidéken van cukrászdája? Akkor ez érdekelheti 

Július 2-től, keddtől indul az összesen 13 milliárd forint értékű turisztikai támogatási konstrukció második üteme vidéki cukrászdák részére.
 Kaliforniai életérzés Budapesten

Kaliforniai életérzés Budapesten 

Magyarországon szinte egyedülálló módon Kalifornia által inspirált ételekkel várja vendégeit az étterem.
Nincs itthon ehhez hasonló!

Nincs itthon ehhez hasonló! 

Bemutatjuk Maul Zsolt többszörös díjnyertes villányi borászt - alapításának negyedszázados évfordulóját tavaly ünneplő pincészetén keresztül.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is. 

Interjú

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is. 
Gottwald Szilárd: „Azért dolgozunk, hogy a vendég jól érezze magát”

Gottwald Szilárd: „Azért dolgozunk, hogy a vendég jól érezze magát” 

Legújabb fejlesztéseikről és a hotel bővítéséről Gottwald Szilárddal beszélgettünk.