Vicceltek - repültek...

Kirúgták az egyik legnagyobb amerikai gyorsétterem-lánc sacramentói egységének vezetőjét és egy alkalmazottját, miután az egyik vevőnek "b... meg" felirattal állítottak ki számlát. A cég bocsánatot kért, a megsértett vevő ugyanakkor nem fogadta el az ingyen menüt.

A kaliforniai nagyváros egyik éttermébe betérő vendég sajtos dupla whoppert, hagymakarikát és üdítőt rendelt, majd amikor megpillantotta a számlát, igencsak meglepődött: a cetlin kétszer is rajta volt a "b... meg" kifejezés. "Ez megalázó. Csak leadtam a rendelésem, és egy kaptam egy 'b... meg' burgert" - mondta Francisco Perez a KCRA tévécsatornának.

A cég közleményben kért bocsánatot pénteken az incidensért, és közölte, hogy kirúgták állásából az étteremvezetőt és az egyik alkalmazottat, akiknek a neve a cetlin szerepelt. Az étteremben dolgozó egyik alkalmazott szerint a két volt kollégája nem gonoszságból cselekedett. "Mindketten rendesek. Biztos vagyok benne, hogy ez nem a vevőnek szólt, talán csak poénnak szánták" - tette hozzá.

A megsértett vevő - aki 9 dollárt és 22 centet fizetett az ételéért - elmondta: a gyorsétterem lánc ingyen vouchert ajánlott fel neki, de ő ezt visszautasította, mondván, nem tervezi, hogy valaha is újra eszik náluk. A KCRA internetes oldalán is megtalálható riport előtti reklámidőre azonnal lecsapott a nagy rivális McDonald's. (forrás: Hírszerző/NBC)


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.