Álmodj, tanulj, valósítsd meg önmagad!

Folytatódik a Marriott-lánc ingyenes, LevelUp! elnevezésű képzési programja. 

Mint erről korábban mi is hírt adtunk, a Marriott cégcsoport 2024 februárjában indította el új, innovatív képzési programját, amelynek célja, hogy enyhítse a vendéglátóipari szakemberhiányt, és támogassa a fiatal, tehetséges szakembereket a szállodaiparban tanulási és munkalehetőségekkel.

Forrás: Depositphotos
Forrás: Depositphotos

Az első szakaszban szakácssegéd képzést kínáltak, amely számos fiatal számára biztosított akkreditált, államilag elismert képzést, valamint lehetőséget arra, hogy a szakma legjobbjaitól sajátítsák el tudásukat.

Hat diák sikeresen befejezte a képzést, és ennek eredményeként munkalehetőséget kaptak a Marriott budapesti szállodáiban.

A program sikerét követően a második szakaszban a vendégtér munkafolyamataiba kínálnak a fiataloknak bepillantást. A résztvevők a képzés során megszerzett végzettségükkel olyan pozíciókat tölthetnek be, mint

recepciós, rezervációs munkatárs, Guest Relation Agent, felszolgáló, éttermi hostess vagy call center munkatárs.

A program szakmai partnerei a BKSZC Szamos Mátyás Képzőközpont és a Civil Impact Nonprofit Kft. A Budapesti Komplex Szakképzési Centrum (BKSZC) a képzés elméleti lebonyolításában vállal szerepet, míg a Civil Impact a projektmenedzsmentben, kiválasztásban és mentorálásban nyújt támogatást a résztvevőknek.

További információ és jelentkezésre van mód a www.almodjtanulj.hu  weboldalon.

Jelentkezési határidő: 2024. szeptember 30.

Képzés kezdete: 2024. október 21.

 


Versenyfutás az elégedett vendégekért: lépéselőnybe kerülhetnek az AI-felhasználók

Versenyfutás az elégedett vendégekért: lépéselőnybe kerülhetnek az AI-felhasználók 

Ebben a cikkben megvizsgáljuk, milyen kihívásokkal szembesül a vendéglátás, és hogyan segíthet az AI ezek leküzdésében.
Friss arculat és izgalmas menük az egyik belvárosi szállodai bárban

Friss arculat és izgalmas menük az egyik belvárosi szállodai bárban 

Az élet körforgása a bárpult mögött.
MSZÉSZ-kutatás: milyen rendszerekkel dolgoznak a szállodák?

MSZÉSZ-kutatás: milyen rendszerekkel dolgoznak a szállodák? 

Közelednek az ünnepek, sokan terveznek erre az időszakra kisebb-nagyobb utazásokat. de érdemes körültekintőnek lenni az előkészületeknél...
Díjazták a WING szállodáját a nívós ingatlanfejlesztési versenyen

Díjazták a WING szállodáját a nívós ingatlanfejlesztési versenyen 

Különdíjat nyert a dual-branded ibis&TRIBE Budapest Stadium hotel.
Budapestre is berobogott a Pullman francia életérzést rejtő hálókocsija

Budapestre is berobogott a Pullman francia életérzést rejtő hálókocsija 

November 21-én egy varázslatos érzékszervi utazással zajlott a Pullman Happenings rendezvénysorozat első magyarországi eseménye, amelynek művészi koncepcióját Demeter Richárd álmodta meg.
Európa legjobbjai közt az ötcsillagos tokaji szálláshely

Európa legjobbjai közt az ötcsillagos tokaji szálláshely 

Szálloda, gasztronómia és wellness terén Európa legjobbjai közé választották a Minaro Hotel Tokaj MGallery-t.
Ismert szállodai szakember a Pullman Budapest hotel élén

Ismert szállodai szakember a Pullman Budapest hotel élén 

Az Accor prémium nemzetközi szállodamárkája, a Pullman Hotels & Resorts november 1-jétől Szabó Áront nevezte ki a Pullman Budapest szálloda új igazgatójának.
Új tulajdonosnál a hányatott sorsú budai Design Hotel

Új tulajdonosnál a hányatott sorsú budai Design Hotel 

Az egykori négycsillagos hotelben már a felújítási munkálatok is elkezdődtek.
Tarolt a Prónay-kastély egy exkluzív díjkiosztón

Tarolt a Prónay-kastély egy exkluzív díjkiosztón 

November 16-án tartották a Heritage Hotels of Europe Awards gáláját, amelynek során Európa történelmi szállodáinak legjobbjait ünneplik.
Hotel Divinus*****Superior: Kimagasló eredmények az Everguest megoldásaival

Hotel Divinus*****Superior: Kimagasló eredmények az Everguest megoldásaival 

A Hotel Divinus*****Superior az Everguest egyik legösszetettebb projektje.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.