Bővíti szolgáltatásai körét a hazai szállásfoglaló portál

Új szintet lép a Szallas.hu-n kereshető programok köre: ezentúl éttermek, borászatok, kávézók, cukrászdák is kereshetők portáljukon.

A gasztronómiai adatbázis feltöltését lépésről lépésre haladva valósítják meg, figyelembe véve, hogy melyek az utazók által keresett területek.

Számít az évszak

A tavaszi, nyári, kora őszi időszakokban egyértelműen a Balaton térsége vonzza a legtöbb vendéget, míg ősszel és télen Észak-Magyarország a legvonzóbb desztináció a szállásfoglaló platform adatai szerint. „Célunk, hogy a tavaszi szezon indulására már a Balaton teljes gasztronómiai kínálata kereshető legyen a felületünkön – mondta Szabó Zsolt, a cég turizmus menedzsere. – Ez a vendégek számára is kényelmes és praktikus, hiszen egy helyen megtalálják a lehetőségeket és az elérhető szállásokat. Rajtuk kívül az üzemeltetők is jól járnak, hiszen egy kiemelkedő látogatottságú oldalon kapnak ingyen megjelenési lehetőséget, ami által láthatóvá válnak a potenciális érdeklődők, leendő vendégek körében.”

Sokan keresik fel az aloldalt

A szállásfoglaló platform arra fókuszál, hogy az utazástervezés teljes szakaszában megoldásokkal segítse a vendégeket, legyen szó akár inspirációról és programtervezésről, akár a szállásfoglalásról, vagy az üdülést követő utánkövetésről és újbóli vágykeltésről.

Fejlesztésük összecseng a fogyasztói igényekkel: 2021 második félévében már az oldalra organikusan beérkezett felhasználók fele a programkereső aloldalra érkezett. „Jelenleg körülbelül 500 helyet listáz a gasztro kínálatunk, köztük éttermek, cukrászdák és borászatok", mondta Szabó Zsolt.

Tavaszra szeretnék elérni a 900 tételes kínálatot.

 

Forrás: Szállás.hu


Szállodanyitás Tatán, az Öreg-tó partján

Szállodanyitás Tatán, az Öreg-tó partján 

Már csak pár napot kell aludni, és nyit a tatai négy csillag superior minősítésű Malom és Kacsa Boutique Hotel.
Nő az online foglalásos vendégéjszakák száma Európában

Nő az online foglalásos vendégéjszakák száma Európában 

A vendégéjszakák száma 2025 első negyedévében 2024 azonos időszakához képest 4,8 százalékkal nőtt.
MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra

MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége idén is meghirdette társult tagjai részére az Év Technológiai Újítása pályázatot.
Designhotel a Lánchídnál – új szállodát nyitott a CPI Hotels

Designhotel a Lánchídnál – új szállodát nyitott a CPI Hotels 

A cseh anyacéggel rendelkező hotellánc új Mamaison szállodája már várja vendégeit Budapest szívében.
15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe

15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe 

Idén 15 éves a Lady in Red program, amely a Kempinski szállodalánc egyik legjellegzetesebb arculati eleme.
Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról

Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról 

Az idei év ötödik hónapjában Magyarországon 987 szálloda üzemelt.
Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel

Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel 

NGM: tovább dübörög a turizmus a hazai szálláshelyeken.
Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben

Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben 

Bemutatkozott az ibis Styles Debrecen Airport Hotel.
KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról

KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról 

Áprilisban a turisztikai szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
Új tulajdonosnál a Budapest Marriott Hotel

Új tulajdonosnál a Budapest Marriott Hotel 

Jó ideje árulták, mostanra megszületett a megállapodás: tulajdonost váltott a Duna-parti ötcsillagos szálloda.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.