Bővíti szolgáltatásai körét a hazai szállásfoglaló portál

Új szintet lép a Szallas.hu-n kereshető programok köre: ezentúl éttermek, borászatok, kávézók, cukrászdák is kereshetők portáljukon.

A gasztronómiai adatbázis feltöltését lépésről lépésre haladva valósítják meg, figyelembe véve, hogy melyek az utazók által keresett területek.

Számít az évszak

A tavaszi, nyári, kora őszi időszakokban egyértelműen a Balaton térsége vonzza a legtöbb vendéget, míg ősszel és télen Észak-Magyarország a legvonzóbb desztináció a szállásfoglaló platform adatai szerint. „Célunk, hogy a tavaszi szezon indulására már a Balaton teljes gasztronómiai kínálata kereshető legyen a felületünkön – mondta Szabó Zsolt, a cég turizmus menedzsere. – Ez a vendégek számára is kényelmes és praktikus, hiszen egy helyen megtalálják a lehetőségeket és az elérhető szállásokat. Rajtuk kívül az üzemeltetők is jól járnak, hiszen egy kiemelkedő látogatottságú oldalon kapnak ingyen megjelenési lehetőséget, ami által láthatóvá válnak a potenciális érdeklődők, leendő vendégek körében.”

Sokan keresik fel az aloldalt

A szállásfoglaló platform arra fókuszál, hogy az utazástervezés teljes szakaszában megoldásokkal segítse a vendégeket, legyen szó akár inspirációról és programtervezésről, akár a szállásfoglalásról, vagy az üdülést követő utánkövetésről és újbóli vágykeltésről.

Fejlesztésük összecseng a fogyasztói igényekkel: 2021 második félévében már az oldalra organikusan beérkezett felhasználók fele a programkereső aloldalra érkezett. „Jelenleg körülbelül 500 helyet listáz a gasztro kínálatunk, köztük éttermek, cukrászdák és borászatok", mondta Szabó Zsolt.

Tavaszra szeretnék elérni a 900 tételes kínálatot.

 

Forrás: Szállás.hu


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.