A vendéglátó, szálloda és szolgáltatói szféra legjobbjai

A Budapest Week Publishing 1993 óta minden évben megkérdezi olvasóit és üzleti partnereit arról, kiket tartanak a hazai turizmus-vendéglátás legkiemelkedőbb szolgáltatóinak. A beérkezett szavazatok és szakmai zsűri döntése alapján hirdettek nyerteseket mintegy 40 különböző kategóriában.

A 25. Best of Budapest & Hungary ünnepélyes gáláját április 14-én rendezték meg a Budapesti Kongresszusi Központban, melynek keretei közt a magyarországi vendéglátó, szálloda és egyéb szolgáltatói szféra legjobbjait díjazták. A mostani jubileumi esten 9 különleges díjat is átadtak olyan kitűnő szakemberek számára, akik a turisztikai szektor különféle szegmenseiben (hospitality, catering, transport) több évtizede kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. A szállodai szektorból a Mellow Mood Hotels alapító-ügyvezetői Sameer Hamdan és Zuhair Awad nyerte el a Best of Budapest & Hungary Champion of Tourism elismerést, melyet 2018-ban alapított Freed Péter, a Best of Budapest & Hungary minősítési rendszer megalkotója.

„Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy a kiadó és a szakmai zsűri nekünk ítélte ezt a díjat. Munkánk során mindig is arra törekedtünk, hogy a főváros szállodai kínálatába új színt vigyünk és a jövő kihívásait keressük. A most folyamatban lévő fejlesztésünk, a Párisi Udvar Hotel esetében is kiemelten figyelünk arra, hogy a Budapestre érkező turisták és a városlakók itt újszerű élményeket szerezzenek majd magas minőségű szolgáltatásaink által” – mondta a díj átvétele után Sameer Hamdan.

„A Mellow Mood Hotels olyan számunkra, mint egy nagy család, így ez az elismerés nem csak a mi, de munkatársaink sikere is. Több mint két évtizede üzemeltetünk szállodákat és úgy gondolom, csapatunk bármely világmárkánál megállná a helyét. Nagy öröm, hogy ilyen professzionális szakemberekkel dolgozhatunk, akik ismerik a nemzetközi trendeket és ezeket nagyon jól adaptálják a budapesti lehetőségekbe” – egészítette ki tulajdonostársát Zuhair Awad.

 

 

 

 


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.