Ejha, SIRHA!

Várható volt, hogy nagy érdeklődés övezi a lyoni mintára Magyarországon most tavasszal debütáló SIRHA Budapestet, azonban hogy egyöntetű sikertörténetként könyvelik el a kiállítók, látogatók illetve a rendező Hungexpo is – erre ritkán adódik példa. Pedig most ez történt. Alábbi összeállításunk is ezt támasztja alá

RENDEZŐ: SIKER ÉS TANULSÁG

Tihanyi Klára, a kiállítás igazgatója: – Mivel a SIRHA sokkal szélesebb körű kiállítói és látogatói szegmenst céloz meg, mint hazai elődjei – Foodapest UKBA, Hoventa –, ezért jóval szélesebb tematikai kört mutat be az élelmiszeripar, a cukrászat, valamint a Horeca területéről, mint az eddigi ren- dezvények. Tudtuk, hogy voltak átfedé- sek a korábbi kiállítások látogatói körével, azonban ilyen sikerre – 15 ezren látogattak ki a vásárvárosba a három nap alatt – csak legszebb álmainkban gondoltunk. Szeret- nénk a jövőben továbbfejleszteni a hosted buyer programot, még célirányosabban megtalálni a kiállítók számára legfonto- sabb üzleti partnereket.

TEXTILES KIÁLLÍTÓ: KÉT ÉV MÚLVA VELED, UGYANITT

Túri-Kováts Edit, a JAB-csoport, Gardisette értékesítője: – Színvonalas rendezvény a SIRHA Budapest, bár az eredeti kiállítással nincs módom összehasonlítani, mert sem a franciaországi, sem a másutt rendezett hasonló rendezvényen nem jártam még. Azonban a korábbi hazai szakkiállításon, a Hoventán cégünk mindig megjelent, azzal összehasonlítva elmondhatom, jóval nagyobb teret, szak- mai lehetőséget biztosít a kiállítóknak. Szállodai beszállítóként azonban hiányo- lom a szállodákra fókuszáló előadásokat, szakmai témákat. Két év múlva biztos ismét jövünk.

GYŐRI BESZÁLLÍTÓ: MEGYÜNK KÜLFÖLDRE IS

Stefán Andrea Tímea, a MATUSZ-VAD mar- ketingkoordinátora: – Kiváló terepet bizto- sít ez a rendezvény számunkra, ahol tágas, négy részre osztott standunkon a teljes fagyasztottszortimentet, valamint friss és szárazáru-termékeinket is bemutatjuk. A Hungexpo csapata bármilyen felmerülő probléma kapcsán konstruktív: a megoldást kereste, a szervezés kiváló, összességében jó kezdeményezésnek tar- tom a SIRHA-t, és akár külföldön is részt vennénk hasonló kiállításon.

IPARI GÉP CÉG: ELADTUK A KIÁLLÍTÁSI DARABOKAT!

Vadász Krisztina, a Miele Professional marketingreferense: – Több potenciális érdeklődő fordult meg a  standunkon, mint korábban a hasonló jellegű rendez- vényeken. Ráadásul mindhárom napon végig „pörgött” a stand, sőt eladtuk a három bemutatott gépünket, és több üzlet is kilátásban van. Minket a fatalok, diákok érdeklődő „rohama” sem zavart, elvégre övék a jövő.

LENGYEL HÚSKÉSZÍTMÉNY-FORGALMAZÓ: MEGÉRTE ELJÖNNI

Szőke László, a Beef Master magyarországi képviselője: – A magyar piacon most debü- táló élelmiszeripari cégként kiváló terepet biztosított számunkra a SIRHA Budapest, ahol sok partnerrel ismerkedhettünk meg. Problematikus pontként a Hungexpo meg- közelítését említeném: a jelenlegi állapotok nem méltóak egy nemzetközi rendezvényhez. A következő ilyen eseményen ismét itt leszünk, és a hasonló jellegű külföldi rendezvényekhez is kedvet kaptunk.

PROFESSZIONÁLIS HAZAI FORGALMAZÓ: MEGMOZDULT A PIAC

Víg Bence, a Progast Kft. ügyvezetője: – Nekünk tetszik a témák összevonása (élelmiszer, cukrászat, Horeca), és jó választás volt, hogy fennállásunk óta az egyik legnagyobb standot béreltük, mert így tudtuk elegánsan bemutatni azokat a minőségi eszközöket, amelyeket kínálunk. Jó látni, hogy megmozdult a hazai piac, végre jönnek az érdeklődők, a megrendelők, búcsút inthetünk a világvége-hangulatnak


Európa legjobbjai közt az ötcsillagos tokaji szálláshely

Európa legjobbjai közt az ötcsillagos tokaji szálláshely 

Szálloda, gasztronómia és wellness terén Európa legjobbjai közé választották a Minaro Hotel Tokaj MGallery-t.
Ismert szállodai szakember a Pullman Budapest hotel élén

Ismert szállodai szakember a Pullman Budapest hotel élén 

Az Accor prémium nemzetközi szállodamárkája, a Pullman Hotels & Resorts november 1-jétől Szabó Áront nevezte ki a Pullman Budapest szálloda új igazgatójának.
Új tulajdonosnál a hányatott sorsú budai Design Hotel

Új tulajdonosnál a hányatott sorsú budai Design Hotel 

Az egykori négycsillagos hotelben már a felújítási munkálatok is elkezdődtek.
Tarolt a Prónay-kastély egy exkluzív díjkiosztón

Tarolt a Prónay-kastély egy exkluzív díjkiosztón 

November 16-án tartották a Heritage Hotels of Europe Awards gáláját, amelynek során Európa történelmi szállodáinak legjobbjait ünneplik.
Hotel Divinus*****Superior: Kimagasló eredmények az Everguest megoldásaival

Hotel Divinus*****Superior: Kimagasló eredmények az Everguest megoldásaival 

A Hotel Divinus*****Superior az Everguest egyik legösszetettebb projektje.
„Zöld Szálloda” elismerés Szántódon

„Zöld Szálloda” elismerés Szántódon 

A „Zöld Szálloda” cím mellett a Mövenpick BalaLand az elmúlt év során további rangos díjakat is elnyert.
Ízelítő a 2025. évi HOTCO konferencia programjából

Ízelítő a 2025. évi HOTCO konferencia programjából 

Az idén januárban Bécsben megrendezésre kerülő eseményen az iparág vezetői találkoznak, hogy feltárják a vendéglátás jövőjét meghatározó kulcsfontosságú trendeket, kihívásokat és lehetőségeket.
Egy sokszínű szállodalánc bemutatkozása Budapesten

Egy sokszínű szállodalánc bemutatkozása Budapesten 

Alapvetően üzleti utazókat és szabadidős vendégeket várnak Best Western (BW) hotelekbe – a lánchoz 19 márka, 4 ezer taghotellel, több mint 100 országban szerepel az ernyőmárka egységeiként
Különleges videón az ikonikus budai szálló aranykora

Különleges videón az ikonikus budai szálló aranykora 

Új korszak kezdetéhez érkezett a Hotel Gellért, Budapest egyik legismertebb és legkedveltebb történelmi épülete, hiszen októberben megkezdődött a szálloda felújítása.
Milyenek a kilátások év végéig a Balatonnál?

Milyenek a kilátások év végéig a Balatonnál? 

A szántódi ötcsillagos szálloda üzemeltetői szerint év végéig kitarthat a nyártól kezdődő, októberben kissé alábbhagyó, de még mindig jelentős utazási kedv.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.