Grand Opening a Buddha-Bar Hotelben

Nagyszabású szezonindító rendezvényt tartottak a nyár elején hivatalosan megnyitott Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace-ban.

Budapest új, 102 szobás ötcsillagos szállodáját és a külön bejáratú Buddha-Bar éttermet és bárt a Mellow Mood Hotels üzemelteti a Ferenciek terén.

A Buddha-Bar zenére épülő franchise koncepció jelenleg a világ 15 nagyvárosában, köztük Párizsban, Dubaiban, Monte Carloban van jelen.

A három hónapos soft opening után tartott grandiózus partin 1200 vendég – köztük utazási irodai partnerek, corporate ügyfelek, beszállítók, a ház építészei, és a sajtó képviselői mellett ismert hazai személyiségek ismerhették meg az épületet.

A fő attrakció a hatalmas Buddha szoborra vetített videomapping animáció volt, aminek keretében “megelevenedett” az étterem fő jelképe. Az est sztárvendége DJ Ravin, a párizsi Buddha-Bar rezidens DJ-e hajnalig keverte a zenét.

A Buddha-Bar étteremben tartott megnyitón Sameer Hamdan és Zuhair Awad, az üzemeltető Mellow Mood Hotels tulajdonosai mellett Rogán Antal, a Belváros polgármestere, Gian Pietro Beghelli, az ingatlan tulajdonosa, Daniel Penet, a szálloda igazgatója, valamint Tarja Visan, a Buddha-Bar társalapítója is köszöntötte a vendégeket.

A party a műemlék épületben több helyszínen zajlott párhuzamosan, így a vendégsereg megismerhette a Buddha-Bar éttermet, az üvegtetővel borított Zen kertet, a szálloda tetején található, egyedi adottságú Klotild Lounge&Bart, és természetesen a Buddha-Bar Hotel Grand Corner Suite-je is megnyílt erre az estére.

A Százszorkép kiadó képeiből a palota történét bemutató kiállítás is nyílt a Zent kertben, amely a közismert épület fordulatokban gazdag száz évét mutatja be.


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.