Grand Opening a Buddha-Bar Hotelben

Nagyszabású szezonindító rendezvényt tartottak a nyár elején hivatalosan megnyitott Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace-ban.

Budapest új, 102 szobás ötcsillagos szállodáját és a külön bejáratú Buddha-Bar éttermet és bárt a Mellow Mood Hotels üzemelteti a Ferenciek terén.

A Buddha-Bar zenére épülő franchise koncepció jelenleg a világ 15 nagyvárosában, köztük Párizsban, Dubaiban, Monte Carloban van jelen.

A három hónapos soft opening után tartott grandiózus partin 1200 vendég – köztük utazási irodai partnerek, corporate ügyfelek, beszállítók, a ház építészei, és a sajtó képviselői mellett ismert hazai személyiségek ismerhették meg az épületet.

A fő attrakció a hatalmas Buddha szoborra vetített videomapping animáció volt, aminek keretében “megelevenedett” az étterem fő jelképe. Az est sztárvendége DJ Ravin, a párizsi Buddha-Bar rezidens DJ-e hajnalig keverte a zenét.

A Buddha-Bar étteremben tartott megnyitón Sameer Hamdan és Zuhair Awad, az üzemeltető Mellow Mood Hotels tulajdonosai mellett Rogán Antal, a Belváros polgármestere, Gian Pietro Beghelli, az ingatlan tulajdonosa, Daniel Penet, a szálloda igazgatója, valamint Tarja Visan, a Buddha-Bar társalapítója is köszöntötte a vendégeket.

A party a műemlék épületben több helyszínen zajlott párhuzamosan, így a vendégsereg megismerhette a Buddha-Bar éttermet, az üvegtetővel borított Zen kertet, a szálloda tetején található, egyedi adottságú Klotild Lounge&Bart, és természetesen a Buddha-Bar Hotel Grand Corner Suite-je is megnyílt erre az estére.

A Százszorkép kiadó képeiből a palota történét bemutató kiállítás is nyílt a Zent kertben, amely a közismert épület fordulatokban gazdag száz évét mutatja be.


Francia vidéket idéző hangulat, kulináris élmények és egy fürdőliget

Francia vidéket idéző hangulat, kulináris élmények és egy fürdőliget 

Exkluzív hotelélmény Dánszentmiklóson.
A Ruby-brandhez tartozó luxushotel épül Máltán

A Ruby-brandhez tartozó luxushotel épül Máltán 

A müncheni központú Ruby Hotels bejelentette első máltai szállodaprojektjét, a Ruby Ninu közösségi munkatér (Workspace) tavaly februári megnyitását követően.
Pazar panoráma, téglasüti és üzleti kapcsolatok

Pazar panoráma, téglasüti és üzleti kapcsolatok 

Bemutatkozott a Clarion Hotel Vienna South.
NGM: februárban 1 millió feletti vendégérkezés a hazai szálláshelyeken

NGM: februárban 1 millió feletti vendégérkezés a hazai szálláshelyeken 

A belföldi vendégek száma 5,4 százalékkal 485 ezerre nőtt, míg a külföldi turisták száma több mint 22 százalékkal 536 ezer főre emelkedett.
Ennyit ettek-ittak egy év leforgása alatt a Tribe hotel vendégei

Ennyit ettek-ittak egy év leforgása alatt a Tribe hotel vendégei 

Beszédes adatok és izgalmas tapasztalatok egy hotel első évéből – így indult a TRIBE Budapest Stadium.
Moore-jelentés: a globális hotelipar eredményei 2024-ben

Moore-jelentés: a globális hotelipar eredményei 2024-ben 

A gazdasági kihívások és a geopolitikai bizonytalanság ellenére rekordévet zárt a nemzetközi szállodaipar.
Danubius-kutatás: mi számít a vendégnek, ha Budapesten foglal szállást?

Danubius-kutatás: mi számít a vendégnek, ha Budapesten foglal szállást? 

A Danubius Hotels (DH) a budapesti szállodáikba látogató külföldi turisták körében végzett kutatást.
Az egész hétvége a kutyabarátságról szól a tokaji ötcsillagos házban

Az egész hétvége a kutyabarátságról szól a tokaji ötcsillagos házban 

Ezzel hívja fel a figyelmet a felelős állattartásra a Minaro Hotel Tokaj MGallery.
Az Accor hűségprogramja immár százmilliós tagsággal rendelkezik

Az Accor hűségprogramja immár százmilliós tagsággal rendelkezik 

A szállodacsoport globális hűség- és kedvezményprogramja most köszöntötte százmilliomodik tagját.
Határmenti családbarát szálloda az Accent Hotels portfóliójában

Határmenti családbarát szálloda az Accent Hotels portfóliójában 

Olyan megoldásokkal, amelyek a gyerekkel érkező vendégek kényelmét szolgálják.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.