A létesítményt egy kilenc éve felhúzott szállodából alakították át. A teljes felújítást önerőből biztosította a tulajdonos és üzemeltető Bora Kft. - tájékoztatta a Napi Turizmust a Kft. tulajdonosa, Bora Imre. A háromcsillagos házban 14 kétágyas szoba és kettő 4-6 személyes exkluzívabb kialakítású apartman található. A wellness nevet szolgáltatásai miatt viseli a hotel: helyet kapott benne egy ötszemélyes jacuzzi, infraszauna, finnszauna és masszázsterem is. Az elkerülőút mentén és egy benzinkút mögött álló ház elsősorban az átutazó vendégekre számít és a Csabára üzleti útra vagy fesztiválokra látogatókra. A ház 80 fős étterme a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség szakmai segítségével alakította ki kínálatát, amelyben a hagyományos magyar fogások dominálnak, melléjük hungarikumnak számító borokat, pálinkát szolgálnak fel. A ház éjjel-nappal nyitvatartó és gyorsételeket kínáló snack bar-ja kimondottan az átutazókra épít. A létesítmény ügyvezetője Bora Imréné, a szakmai vezető Drimba Péter 15 éve dolgozik a vendéglátásban.
Háromcsillagos szállodát avattak Békéscsabán
A Panoráma Restaurant, Snack Bar és Wellness Hotel*** nevet kapta az a háromfunkciós létesítmény, amelyet kedden adtak át Békéscsabán a Gyulai úton.

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója
A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben
A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?
Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében
A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok
2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője
A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.

Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről
Mi történt eddig 2025-ben, és mi vár a hazai szállodaiparra a közeljövőben?

Szállodások tavaszi közgyűlése: fókuszban a hitelezés és a marketing tevékenység
Helyszíni beszámoló az MSZÉSZ LXI. közgyűléséről, Esztergomból.

Íme, az új hévízi ötcsillagos ház menedzsmentje
Május 15-én megnyílt a Le Primore Hotel & Spa, Magyarország legnagyobb ötcsillag superior minősítésű spaszállodája.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.