Igazgatóváltás a BOTANIQ Turai kastély élén

Az opening időszak leteltével Csizmadia Örs váltja Csetnegi Zoltán korábbi szállodaigazgatót, a ház vezetői pozíciójában.

Új, széleskörű hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező igazgató érkezett a BDPST Group tulajdonában álló BOTANIQ Turai Kastély élére: Csizmadia Örs tölti be a szállodaigazgatói pozíciót 2021. március 1-től. A többek között egy New York-i étteremben is vezető szerepet betöltő igazgató célja, hogy irányítása alatt a hoteltől már korábban is megtapasztalt, magas minőségű kiszolgálással és széles szolgáltatáspalettával várja vendégeit a teljeskörűen felújított szálloda – amint a helyzet is lehetővé teszi.

A több mint 16 éves releváns tapasztalattal rendelkező szakember karrierje során végig járta a szállodai ranglétra minden lépcsőfokát, és az ez idő során szerzett gyakorlata és hozzáértése segíti majd őt a tavaly nyáron megnyitott hotel vezetésében.

Örs a szállodapiaci pályafutását Budapesten kezdte, több mint egy éven keresztül a budapesti Nobu étteremben a szervízért volt felelős. Az elmúlt tíz éven számos magyar, valamint külföldi étteremben és szállodában szerzett vezetői tapasztalatokat. 2010 és 2011 között a New York-i 15 East Restaurant-nak volt a vezetője – a Manhattanben található kortárs japán éttermet Michelin-csillaggal is díjazták. Hazatérése után a Buddha-Bar Hotelben helyezkedett el F&B vezetői pozícióban, majd közel öt évig töltötte be a Széchenyi téren található TOKIO Budapest Étterem és Bár étteremigazgatói posztját. 2018 decemberétől projektmenedzserként segítette több fővárosi szórakozóhely megnyitásának folyamatát, végül pedig 2019 nyarától kezdve a Párizsi Udvar Hotel Budapestben tevékenykedett, mint F&B igazgató.

A BOTANIQ Turai Kastély kiemelkedően magas minőségű szállodává és rendezvényhelyszínné alakult a fejújításoknak köszönhetően, amely hiánypótló szerepet tölt be a térség turisztikai kínálatában. Emellett az ország egyik legelegánsabb étterme nyílt meg a kastélyban, amelyért önmagában is érdemes Turára látogatni.

Forrás: BDPST / Turizmus Online


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.