Innovatív gasztronómiai koncepcióval rukkolt elő a Novotel

A változó trendek megfigyelése alapján a Novotel márka bemutatta a gasztronómiai élvezeteknek dedikált bár és étterem egyesítésének innovatív koncepcióját. Az új koncepció július 1-jétől elérhető Magyarországon is a Novotel Budapest City, a Novotel Budapest Danube, a Novotel Szeged és Novotel Székesfehérvár szállodákban. 

Az új koncepció 3 értéken alapszik:

Vitalitás

A vitalitás a Novotel szállodákban alkalmazott folyamatos egészségorinetált és környezettudatos megoldásokon alapszik, mint például a Planet 21, az ISO 140001 sztenderdek, illetve az "egyensúlyban a Novotellel" ajánlat. A vitalitás a koncepció környezeti hatásaiban is megjelenik, mely elősegíti a relaxációt, az egészséges öntudatot. Az egészségtudatos mentalitást a menü is képviseli, mely számos vegetáriánus és gluténmentes ételt tartalmaz, bio és organikus összetevőkkel.

Kapcsolat

A kapcsolatok fő megjelenése a koncepcióban a nemzetköziség és a multikulturalizmus hangsúlyozásában nyilvánul meg. A nemzetközi multikulturális koncepció megvalósul mind a Novotel személyzetében, a kialakított barátságos környezetben, de a menüben is, mely a világ minden tájáról tartalmaz ízletes fogásokat.

Képzelet

A képzelet a modern belső dizájn karakterisztikájára utal. A kialakított belső tér a modernitást és a kreativitást képviseli, különleges és feltűnő jegyekkel ellátott dekorációs elemek teszik a koncepciót inspirálóvá. A menün található ételek emellett nem csupán ízletesek, de kreatív koncepciók mentén kerülnek tálalásra. A koncepció része a modernitás és újszerűség, melyet különleges grafikai elemek jelenítenek meg a belső térben, ami minden, a koncepciót képviselő Novotel szállodában elérhető a vendégek számára.

Menü

Az új koncepció minden egyes alapértékét (vitalitás, kapcsolat, képzelet) népszerű és jól ismert ételek fogják visszatükrözni. A NOVO2 vendégei a világ különböző részeiről származó ételeket kóstolhatnak meg. A menüben többek közt szerepelni fog Argentin Steak, Tom Kha Kai leves vagy Novo2 Burger grillezett marhából hasábburgonyával felszolgálva. Az egyszerűbb tájékozódás érdekében a menüben megkülönböztető jelzéseket alkalmaztak, pl. kiegyensúlyozott, egészséges étrend, a nap 24 órájában elérhető étel és a Novotel ajánlata. Ennek segítségével a vendégek könnyen ki tudják választani azt az ételt, ami iránt a legjobban érdeklődnek. A megrendelt fogást modern stílusban fogják felszolgálni felesleges kiegészítők nélkül.

Az új éttermi koncepció bevezetését megelőzően a szállodák dolgozói egy speciális Novotel tréningprogramon vettek részt, garantálva az egységes és kiváló minőséget valamennyi hotelben.


Újabb négy ház a Hilaris Hotels portfóliójában

Újabb négy ház a Hilaris Hotels portfóliójában 

Négy magyarországi szálláshellyel bővül a szállodalánc.
Megkezdődött a 44. Országos Borverseny

Megkezdődött a 44. Országos Borverseny 

Mintegy 2700 palack bor versenyez.
Már fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája

Már fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája 

Az ötcsillag superior minősítésű hotel 285 szobájában több mint 600 vendéget tud fogadni.
Turisztikai fejlesztés Nógrádban

Turisztikai fejlesztés Nógrádban 

Jelentős felújításon esik át az 1973 óta működő Salgó Hotel.
Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen

Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen 

A Hunguest Hotels szállodaláncnál a lánc számos szállodája teljes körűen megújult, köztük hévízi egységeik is.
Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken

Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken 

A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai szerint eddig 2,4 millió belföldi és 2,6 millió nemzetközi turistát regisztráltak a hazai szálláshelyek.
Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén

Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén  

Két észak-magyarországi szálláshely nyerte el ma a nemzetközi Good Travel Seal minősítést, amelyet a világ egyik vezető fenntarthatósági turisztikai értékelőrendszereként tartanak számon.
MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly

MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly 

Márciusi trendriport a KSH adatai alapján.
Brandváltás ennél a patinás fővárosi szállodánál

Brandváltás ennél a patinás fővárosi szállodánál 

A Mövenpick bejelentette a Mövenpick Hotel Budapest Centre megnyitását.
Újra nyitva a családok és a wellness rajongók kedvence: a Hunguest Flóra

Újra nyitva a családok és a wellness rajongók kedvence: a Hunguest Flóra 

Évekkel ezelőtt, fejlesztés céljából zárt be az egri Hunguest Hotel Flóra azért, hogy 2024. december 18-án megújult külsővel és belsővel születhessen újjá.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.