Innovatív gasztronómiai koncepcióval rukkolt elő a Novotel

A változó trendek megfigyelése alapján a Novotel márka bemutatta a gasztronómiai élvezeteknek dedikált bár és étterem egyesítésének innovatív koncepcióját. Az új koncepció július 1-jétől elérhető Magyarországon is a Novotel Budapest City, a Novotel Budapest Danube, a Novotel Szeged és Novotel Székesfehérvár szállodákban. 

Az új koncepció 3 értéken alapszik:

Vitalitás

A vitalitás a Novotel szállodákban alkalmazott folyamatos egészségorinetált és környezettudatos megoldásokon alapszik, mint például a Planet 21, az ISO 140001 sztenderdek, illetve az "egyensúlyban a Novotellel" ajánlat. A vitalitás a koncepció környezeti hatásaiban is megjelenik, mely elősegíti a relaxációt, az egészséges öntudatot. Az egészségtudatos mentalitást a menü is képviseli, mely számos vegetáriánus és gluténmentes ételt tartalmaz, bio és organikus összetevőkkel.

Kapcsolat

A kapcsolatok fő megjelenése a koncepcióban a nemzetköziség és a multikulturalizmus hangsúlyozásában nyilvánul meg. A nemzetközi multikulturális koncepció megvalósul mind a Novotel személyzetében, a kialakított barátságos környezetben, de a menüben is, mely a világ minden tájáról tartalmaz ízletes fogásokat.

Képzelet

A képzelet a modern belső dizájn karakterisztikájára utal. A kialakított belső tér a modernitást és a kreativitást képviseli, különleges és feltűnő jegyekkel ellátott dekorációs elemek teszik a koncepciót inspirálóvá. A menün található ételek emellett nem csupán ízletesek, de kreatív koncepciók mentén kerülnek tálalásra. A koncepció része a modernitás és újszerűség, melyet különleges grafikai elemek jelenítenek meg a belső térben, ami minden, a koncepciót képviselő Novotel szállodában elérhető a vendégek számára.

Menü

Az új koncepció minden egyes alapértékét (vitalitás, kapcsolat, képzelet) népszerű és jól ismert ételek fogják visszatükrözni. A NOVO2 vendégei a világ különböző részeiről származó ételeket kóstolhatnak meg. A menüben többek közt szerepelni fog Argentin Steak, Tom Kha Kai leves vagy Novo2 Burger grillezett marhából hasábburgonyával felszolgálva. Az egyszerűbb tájékozódás érdekében a menüben megkülönböztető jelzéseket alkalmaztak, pl. kiegyensúlyozott, egészséges étrend, a nap 24 órájában elérhető étel és a Novotel ajánlata. Ennek segítségével a vendégek könnyen ki tudják választani azt az ételt, ami iránt a legjobban érdeklődnek. A megrendelt fogást modern stílusban fogják felszolgálni felesleges kiegészítők nélkül.

Az új éttermi koncepció bevezetését megelőzően a szállodák dolgozói egy speciális Novotel tréningprogramon vettek részt, garantálva az egységes és kiváló minőséget valamennyi hotelben.


Egy éves a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton

Egy éves a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton 

Az első évben több, mint 50.000 vendég látogatott el Szántódra, az egyedülálló tematikával rendelkező, családbarát hotelbe.
Katolikus kulturális központból szálloda: új üzemeltetőnél a D50

Katolikus kulturális központból szálloda: új üzemeltetőnél a D50  

Az Eventrend Group üzemelteti a továbbiakban a D50-et.
Új vezérigazgató két budapesti Marriott-ház élén

Új vezérigazgató két budapesti Marriott-ház élén 

Angela Saliba a Budapest Marriott Hotel és a Millennium Court, Marriott Executive Apartments új vezérigazgatója.
Májustól üzemeltetőváltás egy dobogókői és egy tihanyi szálláshely esetén

Májustól üzemeltetőváltás egy dobogókői és egy tihanyi szálláshely esetén 

Májustól az Accent Hotels üzemelteti a Cardoner Hotelt és a Tihany Yacht Clubot.
Pizzakészítés, olívaültetvények, sajtüzem, sonkagyár, fenntarthatóság és regionalitás

Pizzakészítés, olívaültetvények, sajtüzem, sonkagyár, fenntarthatóság és regionalitás 

Olaszországi tanulmányúton inspirálódtak a hazai kastélyszállodások.
Igazgatóváltás a Hotel Clark Budapest élén

Igazgatóváltás a Hotel Clark Budapest élén 

A Hotel Clark Budapestben a munkát idén májustól Lakézi András vezeti, aki Lukács Istvánt követi az igazgatói székben.
Különleges megoldással készült a Crowne Plaza Budapest új kampányfilmje

Különleges megoldással készült a Crowne Plaza Budapest új kampányfilmje 

Építészeti vizualizációval készült a Crowne Plaza Budapest új kampányfilmje.
Megfizethető szálloda magyaroktól magyaroknak - megnyílt a Lifestyle Hotel a Mátrában

Megfizethető szálloda magyaroktól magyaroknak - megnyílt a Lifestyle Hotel a Mátrában 

Elképzeléseik szerint öt éven belül tizenöt-húsz hazai és külföldi egységgel rendelkező hazai szállodalánccá bővülnek.
Ez a szállodalánc az ország legvonzóbb munkaadója

Ez a szállodalánc az ország legvonzóbb munkaadója 

A HoReCa-szektoron belül.
Ötcsillagos luxushotel Opatija szívében

Ötcsillagos luxushotel Opatija szívében 

Opatija központjában várja vendégeit az arisztokratikus hangulatú topszálláshely, a Hotel Milenij.

Interjú

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet” 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.