Ismét nyitva Tarcal luxusszálláshelye

Az Andrássy Rezidencia Wine & Spa 2020. május 22-től újra várja vendégeit a tokaji régió páratlan szépségű vidékén.

Május 22-től újra megnyitja kapuit a tarcali Andrássy Rezidencia Wine & Spa. A vendégek, valamint a dolgozók biztonságának megőrzése érdekében a szálloda 50 százalékos kapacitással üzemel a nyitást követő határozatlan ideig. A megfelelő távolságtartás biztosítása érdekében minden második szoba lesz megnyitva a közönség számára.

Az újranyitást megelőzően a hotel menedzsmentje a kötelező hatósági előírásokon felül további intézkedésekkel gondoskodott a maximális biztonságról, ezért minden vendégszobához, valamint a közösségi terekhez tartozó klíma és elszívó berendezésen megtörtént a szűrőcsere, a kiemelt karbantartás részeként pedig azok fertőtlenítésére is sor került. Emellett minden vendég és dolgozó számára folyamatosan biztosított kézfertőtlenítő a közösségi területeken és a szobákban egyaránt.

„Az újranyitást méltóképpen szeretnénk megünnepelni, ezért exkluzív csomagajánlatokkal, rugalmas foglalási feltételekkel, izgalmas szabadtéri programajánlatokkal és júniustól megújult borvacsora kínálattal készülünk vendégeink számára. A gasztronómiai élményekről továbbra is az Eszencia étterem és az Átrium bár gondoskodik, ahol a vendégek az előírt asztaltávolság megtartása mellett élvezhetik kiváló fogásainkat és a környék borkülönlegességeit”, mondja Tapodi Attila, szállodaigazgató.

A szállóvendégek számára továbbra is elérhetők lesznek a wellness és spa szolgáltatások, természetesen folyamatos fertőtlenítés, valamint a medencék esetében a napi többszöri vízminőség ellenőrzés mellett. A biztonság érdekében a szállóban és a wellness részlegen dolgozó kollégák folyamatosan védőfelszerelést viselnek. „Szállodánk számára kiemelten fontos, hogy a különleges intézkedések ellenére is biztosítsuk a gondtalan feltöltődés lehetőségét. Ennek érdekében még nagyobb hangsúlyt fordítunk a kiszolgálás minőségére, hogy valóban minőségi élménnyel gazdagodhasson, aki minket választ”, tette hozzá az igazgató.

Forrás: Goodwill Communications


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.