...és mivel a növényvilágot nem érinti a COVID-19, így a fűszerkert növényei szépen gyarapodnak a gyönyörű tavaszi napsütésben. A képen Roland Holzer főszakács(locsolókannával) és Pintér Károly catering szakács a verőfényes tavaszi napsütésben gondozzák a hotel gazdag fűszerkertjét a tetőn.
A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai szerint eddig 2,4 millió belföldi és 2,6 millió nemzetközi turistát regisztráltak a hazai szálláshelyek.
Két észak-magyarországi szálláshely nyerte el ma a nemzetközi Good Travel Seal minősítést, amelyet a világ egyik vezető fenntarthatósági turisztikai értékelőrendszereként tartanak számon.
Évekkel ezelőtt, fejlesztés céljából zárt be az egri Hunguest Hotel Flóra azért, hogy 2024. december 18-án megújult külsővel és belsővel születhessen újjá.