![]()
...és mivel a növényvilágot nem érinti a COVID-19, így a fűszerkert növényei szépen gyarapodnak a gyönyörű tavaszi napsütésben. A képen Roland Holzer főszakács(locsolókannával) és Pintér Károly catering szakács a verőfényes tavaszi napsütésben gondozzák a hotel gazdag fűszerkertjét a tetőn.
Jelentés az ötcsillagos hotel tetejéről
Szerencsére a Kempinski Hotel Corvinus Budapest tetején lévő fűszerkert mit sem tud a körülötte tomboló vírusjárványról....

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről
Soha rosszabb évet.

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon
Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”
Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o
Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely
Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak
Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján
A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren
Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!
Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.