A köszöntő beszédeket követő állófogadás után minden meghívott kapott egy un. Passportot, amellyel végignézhette a hotel jelentős pontjait: a 160 standard és superior szobák közül néhányat, az első emeleten elhelyezett, 300 fős összkapacitású három konferenciaterem egyikét, valamint a hotel egyik legszebb és legizgalmasabb pontját, a 12., azaz a legfelső emeleten lévő Sky bárt és a mellette berendezett spa & fitness részleget. Vagyis a meghívottak kis Passportjaikkal szabadon kószálhattak a házban, ismerkedve a főváros legújabb, valóban az ég felé törő új házával. Közben reménykeltőnek tűnt a bejárat látványa a fenti teraszról, hiszen azt láthatták a nézelődők, hogy buszok fékeznek, és ontják magukból a szállóvendégeket az éppen nyíló hotelbe. Ugyanis másnap kezdődött a legjelentősebb téli nagyközönségi kiállítás, a Hóshow, egybekötve a Spa & Wellness-szel, tehát mind az időpont, mind a helyszín értelmében a jordán tulajdonú cég jól választott: ez a hotel, ha jól üzemeltetik, nagy forgalmat generál majd kiváló fekvése miatt. A ház menedzsmentje a következő: az igazgatói posztot Joseph Engelbrecht tölti be (őt a magyar szakma a Residence Isabella szálloda vezetőjeként ismerhette meg), az értékesítési igazgatói pozíciót egy fiatal szakemberre, Dobos Gergelyre bízták, aki 2003-tól a Corinthia Aquincum Corporate Sales Managere volt, majd a Marriott-nál is dolgozott, ahol a szállodalánc régiós képviseletét látta el. Szintén a korábbi Corinthia Aquincumból érkezett a front office manager, Nemes Róbert. Gunst György, a Rivalda Étterem tulajdonos ügyvezetőjeként vállalta, hogy az Expo catering partnereként dolgozzon tovább.