A program célja ezúttal is az volt, hogy a főzőtanfolyam bevételét egy-egy beteg gyerek kívánságának a teljesítésére fordítsák. A vacsora első két fogását Bolyki Péter executive sous chef segítségével közösen készítették el, ennek során a vendégek elsajátíthatták a főbb konyhai mesterfogásokat a séf tanácsai szerint és igazi mesterszakácsoknak érezhették magukat. A harmadik fogásnál viszont már csak az alapanyagok álltak rendelkezésre és egy mini főzőverseny keretében kellett elkészíteni a finomságokat. A lelkes konyhaművészek a verseny végén megérdemelten fogyasztották el a kreációkat egy kellemes vacsora keretében. A Corinthia Hotel Budapet, a Csodalámpa és a HVG-ORAC Kiadó közös összefogásában egy kislány notebookot, egy kisfiú pedig telefont kaphat, hogy ezek segítségével tudjanak tanulni, illetve tarthassák a kapcsolatot a szüleikkel, barátaikkal.