Karácsonyi Hütte a Corinthia Hotel Budapestben

Az idén Advent első vasárnapjától, december másodikától egészen szentestéig a Corinthia Hotel Budapestet is áthatja a karácsonyi vásárok hangulata. 

A szálloda Erzsébet körút felöli, Átrium II. bejáratánál egy hangulatos kis karácsonyi pavilonban hagyományos ünnepi ínyencségekkel várjuk kedves vendégeinket. A „Hüttében” minden nap déli 12 órától este 9 óráig ízlelhetők meg a testet és lelket melengető finomságok, mint például sült házikolbász, gulyásleves, sült gesztenye, mézeskalács, kézműves karácsonyi aprósütemények, forralt bor, tea és forró csokoládé.

Az Advent során a „Hütte” mellett számos programlehetőség közül is választhatnak kedves vendégeink. Hagyományosan megrendezésre kerül az adventi koncert, az ünnepi teadélután illetve a Brasserie étteremünkben különleges Mikulás-napi, ezüst- és aranyvasárnapi „Brunchok” teszik felejthetetlenné a karácsonyi készülődést.
Hangolódjon velünk az ünnepekre! Egy csipetnyi karácsonyi illat, élményekkel teli adventi programok és ínycsiklandó finomságok elegáns környezetben.

A Corinthia Hotel Budapest az Adventi időszakban a Hütte bevételéből hozzájárul a kívánságteljesítő Csodalámpa Alapítvány tevékenységéhez, annak érdekében, hogy még több súlyosan beteg gyermek álma válhasson valóra.


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.