Michelin-ajánlás a tarcali ötcsillagos háznak

Bekerült a rangos Michelin Guide Hungary által ajánlott szállodák közé az Andrássy Kúria & Spa, a Tokaj-Hegyalja szívében található ötcsillagos hotel. Ezzel a BOTANIQ Collection részeként működő szálloda kiemelkedő színvonalú szolgáltatásait, egyedi atmoszféráját és a vendégei számára nyújtott felejthetetlen élményeit ismeri el.

A világ legkiemelkedőbb éttermeit 1926-tól elismerő Michelin Guide 2023 októberétől ajánl folyamatosan olyan szálláshelyeket is, amelyek stílusukkal, szolgáltatásaikkal és személyiségükkel világszinten kiemelkednek.

Az Andrássy Kúria & Spa Michelin Guide ajánlása visszaigazolása annak a munkának, amelyet a BDPST Group 2017 óta végez a szálloda üzemeltetése és kreatív koncepciójának fejlesztése kapcsán, 2019-től tulajdonosként is.
 

Forrás: BDPST
Forrás: BDPST

Mint ezzel kapcsolatos közleményükben megjegyzik, az ötcsillagos ház nem csupán egy szálláshely, hanem egy olyan önálló úti cél Tokaj-Hegyalja szívében, ahol

a vendégek személyre szabott programokon keresztül fedezhetik fel a régió gasztronómiai és kulturális örökségét.

A pince- és dűlőtúrák, az Áldó Krisztus szoborhoz vezető piknikkel kiegészített kirándulások mind hozzájárulnak az élményhez, amelyet a hotel nyújt mind a hazai és külföldi vendégei számára.
Az 1700-as években épült főúri kúria kifinomult dizájnja ötvözi a történelmi múltat a modern kényelemmel. Míg a közösségi terek meleg, falusi atmoszférája eleganciával párosul, addig a szálloda szobáinak kialakítása a vidéki nemesi családok régi fotóiból merít inspirációt, amelyek vadászat, lovaglás vagy kerti piknik alkalmával készültek.

A térség nem ismeretlen a Michelin inkognitóban utazó tesztelői előtt:

a szálloda étterme tavaly ugyancsak Michelin-ajánlást kapott.

A Bobajka helyi alapanyagokra épülő, regionális ízvilágot népszerűsítő fogásai szintén hozzájárulnak az autentikus élményhez, amelyet modern és friss megközelítéssel tálalnak.

 


MTÜ-értékelés az idei első félévről

MTÜ-értékelés az idei első félévről 

A budapesti és a vidéki szálláshelyek forgalmát, vendégéjszaka alakulások számát vették górcső alá.
Hét elején átadták a budai Bem téren épült új luxushotelt

Hét elején átadták a budai Bem téren épült új luxushotelt 

A belsőépítészeti terveket a holland sztárdesigner, Marcel Wanders készítette, a magyar 3h Építészirodával közösen.
Alakul a budapesti reptérnél épülő négycsillagos szálloda

Alakul a budapesti reptérnél épülő négycsillagos szálloda 

Szerkezetkész az újabb terminálkapcsolatú szálloda Ferihegyen.
Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!

Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!  

A főváros szívében, a Lánchíd és a Budai Vár lábánál található 5 csillagos Hotel Clark számtalan üdítő újdonságot és felfrissülést kínál ezen a forró nyáron nem csak a városba látogató külföldi, de a hosszú hétvégi „staycation”-re vágyó hazai vendégnek is.
MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség

MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) Társult tagjai részére idén is meghirdeti az „Év Technológiai Újítása" pályázatot.
Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél

Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél 

A szállodalánc csapata két új szakemberrel bővült.
Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája

Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája 

A júniusi négy új minősítéssel együtt már huszonöt magyar szálláshely került be a világszerte ismert Michelin Guide által ajánlott szálláshelyek közé.
Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel

Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel  

A belvárosi Vörösmarty téren található Dorothea Hotelről sugároz bemutató kisfilmeket júliusban a CNBC International a kereskedelmi műsoridejében.
Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel

Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel 

A 120. születésnapját ünneplő legendás győri szálláshelyen jártunk.
Itt az év Green Collection Szállodája

Itt az év Green Collection Szállodája 

Ez az ötcsillagos pesti belvárosi hotel nyerte el „Az Év Green Collection Szállodája” címet Japánban.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.