Csatlós Csilla executive coach egyike annak azoknak hazai szakembernek, akik az International Coach Federation nemzetközi ACC minősítésével rendelkeznek. És vajon ki tudja ezt igazán jól csinálni és milyen képességek szükségesek a hatékony coachinghoz? Erre volt kíváncsi a szerző, amikor beváltotta önmagának tett ígéretét, amely szerint negyvenöt éves kora után csak azt csinálja, amit igazán szeret és akar. Ez a coaching.
A hosszú tanulási folyamat és az állandó továbbképzések mellett másfél évtizedes felsővezetői tapasztalat van a háta mögött, amelynek során elég alaposan megismerte a vállalatok működését, hiszen saját vállalkozásainak vezetése mellett számos esetben interim menedzserként hozott vissza cégeket az üzleti vérkeringésbe a csőd közeléből. A krízis, a válság és a kiégés lett a szakterülete.
Mindeközben - és innen ismeri a hazai vendéglátós és szállodai szakma - a bázakerettyei Bonne Chance étterem és hotel tulajdonosa is, így magától értetődött, hogy kombinálva a két területet, ügyfeleit a zalai zöldbe, egész pontosan Muraföldére invitálja, kifejlesztve ezzel egyik legizgalmasabb módszerét, a detox coaching-ot.
Hazai szakács fórumokon szinte berobbant a blogján közzétett A kiégett séf című bejegyzése, amire azóta is hivatkoznak, mint a vendéglátás iparág egyik legaktuálisabb témájára. Erről és még több tucat valódi esetről szól a Kiégés helyett című most megjelenő könyve, benne csúcsvezetők, cégtulajdonosok, állatmentők, baristák és bankárok, mert a kiégés esélye bárkinél lehet.
Forrás: mullnerkalman