Négycsillagos üdülőközpont nyílik Körmenden

A 123 szobás szálloda rekreációs, sport- és szórakoztató programok sokaságát kínálja a vendégeknek.

Egyedülálló, négycsillagos szálloda nyílik június 11-én Körmenden Mjus World Resort & Thermal Park néven, a hotel célcsoportja elsősorban a párok és családok köre. A 123 szobás hotelben étterem, pizzéria, cukrászda, bárok, konferenciaterem, tágas hall, spa és Körmend termálvizével feltöltött, csúszdákkal felszerelt medencék is találhatók.

A szálloda rekreációs programot is indít, melynek keretében 635 négyzetméteren nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra és a sportolásra: itt többek között interaktív játékok, bowlingpályák, biliárd és léghoki is helyet kapott, de különböző fitneszprogramokon, aerobikórákon, vízi aerobikon, táncórákon és zumbapartikon is részt vehetnek az ide látogatók. A sporton kívül változatos esti programokkal várják a szállóvendégeket – koncertek, színházi előadások, kabarék is színesítik a programot, de szabadtéri diszkóval is gazdagították a kínálatot.



A termálpark után a szálloda is felépült

A beruházó olasz tulajdonos, Cesare Oliori tavaly nyáron a nyugat.hu kérdésére elárulta, mintegy 30-40 millió eurós beruházást valósít meg a területen. Az oldal emlékeztet arra, hogy a körmendi MJUS termálpark 2011-ben zárta be kapuit, ahogy az olasz tulajdonos akkoriban beharangozta, csak átmeneti szünetre készültek, mert "szállodát építenek a területen, s ennek elkészültéig függesztik fel az üzemeltetést."

2010-ben a Turizmus Online-on is beszámoltunk az akkor még MJUS Fun & Wellness Thermal Resort névre keresztelt komplexumról, akkor a nyitást 2012-re ígérték.

A 123 szobából 68 standard, 36 családi, 4 junior suite, 4 suite, továbbá 11 konyhasarokkal ellátott szoba is van, melyből 4 akadálymentesített.



Forrás: Nyugat.hu


 Vizuális élményteremtés a luxusvendéglátásban

Vizuális élményteremtés a luxusvendéglátásban 

A luxusvendéglátás világában minden apró részlet számít – legyen szó egy exkluzív enteriőrről, tökéletesen megkomponált menüsorról vagy az alkalmazottak megjelenéséről.
Szállodanyitás Tatán, az Öreg-tó partján

Szállodanyitás Tatán, az Öreg-tó partján 

Már csak pár napot kell aludni, és nyit a tatai négy csillag superior minősítésű Malom és Kacsa Boutique Hotel.
Nő az online foglalásos vendégéjszakák száma Európában

Nő az online foglalásos vendégéjszakák száma Európában 

A vendégéjszakák száma 2025 első negyedévében 2024 azonos időszakához képest 4,8 százalékkal nőtt.
MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra

MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége idén is meghirdette társult tagjai részére az Év Technológiai Újítása pályázatot.
Designhotel a Lánchídnál – új szállodát nyitott a CPI Hotels

Designhotel a Lánchídnál – új szállodát nyitott a CPI Hotels 

A cseh anyacéggel rendelkező hotellánc új Mamaison szállodája már várja vendégeit Budapest szívében.
15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe

15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe 

Idén 15 éves a Lady in Red program, amely a Kempinski szállodalánc egyik legjellegzetesebb arculati eleme.
Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról

Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról 

Az idei év ötödik hónapjában Magyarországon 987 szálloda üzemelt.
Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel

Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel 

NGM: tovább dübörög a turizmus a hazai szálláshelyeken.
Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben

Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben 

Bemutatkozott az ibis Styles Debrecen Airport Hotel.
KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról

KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról 

Áprilisban a turisztikai szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.