Online „okos” vegyszeradagolás – maximális mosási eredmény

Az élet szinte minden területén naponta jelennek meg okos megoldások, melyek megkönnyítik, meggyorsítják a folyamatokat és biztosítják a könnyebb ellenőrizhetőséget. A technológiai fejlődés ma már a konyhai és mosodai vegyszeradagolás területén is lehetővé teszi, hogy több információval rendelkezzünk a berendezések működéséről, a felhasznált vegyszerek mennyiségéről.

A mosodák és nagykonyhai mosogatógépek vegyszeradagolóinak internetre csatlakoztatásával lehetővé válik a berendezések működésének távolról történő, online nyomon követése, ellenőrzése. Az Assist-Trend Kft. szakemberei által beüzemelésre kerülő rendszer lényege, hogy a vegyszeradagoló berendezéseket egy megfelelő eszköz segítségével az internetre csatlakoztatják, mely folyamatosan naplózza a csatlakoztatott eszközök működését, teljesítményét, vegyszer áteresztő képességét. A működés így távolról, webes felületen keresztül, akár okostelefonról is nyomon követhető. A folyamatos online kapcsolat során kinyert és rögzített adatokból teljes képet kaphat az üzemeltető a működéssel kapcsolatos fontos adatokról, költségekről, illetve előzetesen figyelmeztet az esetlegesen bekövetkező meghibásodásokról is a normál működéstől eltérő paraméterekből következően.

Minden programlefutás adatai felhőben tárolódnak, melyek bármikor elérhetők, letölthetők.Az üzemeltető az alábbi információkhoz juthat általa:

- napi folyamatok, gépindítások, programok lefutása, melyik programot hányszor indították, ezáltal tervezhető a mosoda élete,

- láthatóvá válik, hány kilogramm vasalós, hány kilogramm hajtogatós textíliát mostak, ezzel a munkaerő szükséglet is jobban tervezhető,

- valamint különböző időszakokra bontva is lekérhető, hány kilogramm textíliát mostak, milyen vegyszer átlagárral.

A rendszer segítségével nemcsak pontos képet kaphat az üzemeltető a mosási, mosogatási költségekről, vegyszerfelhasználásról, hanem a figyelmeztetések segítenek megelőzni a meghibásodásból eredő kényszerleállást. A rendszer minden hibáról fény- és hangjelzést is ad a helyszínen, valamint e-mail-t küld az előzetesen beállított e-mail címekre a hiba rövid leírásával. Az átfolyás-mérős rendszer milliliter pontosan meg tudja adni a felhasznált vegyszer mennyiségét, így ha például indokolatlanul lecsökken a vegyszerfelhasználás az adott programfutáshoz képest, következtetni lehet a tömlő elöregedésére, cseréjének szükségességére. Azt is képes jelezni, ha kifogyott a vegyszer, vagy nincs elegendő víznyomás a rendszerben, melyek a mosási eredményt alapjaiban befolyásolják. A rendszernek köszönhetően tervezhetőbbé válik a szerviz, lényegesen lecsökken a kényszerű üzemszünet esélye.

Az online követhető vegyszeradagolással kapcsolatban további információkért vegye fel a kapcsolatot az Assist-Trend Kft. szakembereivel az [email protected] e-mail címen.

Forrás: Vendég&Hotel Online


MSZÉSZ: indul az „Év Szállodája” pályázat

MSZÉSZ: indul az „Év Szállodája” pályázat 

Az MSZÉSZ útjára indítja az „Év Szállodája 2024” pályázatot.
Változik az indiai OYO szállásfoglaló portál házirendje – tiltakoznak a vendégek

Változik az indiai OYO szállásfoglaló portál házirendje – tiltakoznak a vendégek 

Az utazás nehéz Indiában azoknak, akik nem házasok, azonban ennek ellenére szeretnének együtt utazni és közös szálláshelyen aludni.
Veganuár és méregtelenítő kúra a sárvári ötcsillagos házban

Veganuár és méregtelenítő kúra a sárvári ötcsillagos házban 

Évkezdetnek nem is rossz: két olyan csomagajánlatot állítottak össze, amely mindkettő ezt a célt szolgálja.
Újfent nyit egy hostelt az a&o Belgiumban

Újfent nyit egy hostelt az a&o Belgiumban 

Az a&o Hostels, Európa vezető hostellánca, 2025. január 1-jén megnyitotta második belga szálláshelyét, az a&o Brussels Centrumot.
Brandváltás az egykori Adria Palotában

Brandváltás az egykori Adria Palotában 

Az Al Habtoor Palace megérkezett Budapestre az ikonikus, egykori Adria Palotába, amelyet jóideje Ritz Carlton-ként ismertünk, korábban pedig a Meridien-lánc tagjaként nyílt meg ötcsillagos szállodaként a pesti Belváros szívében.
Új szakember a hévízi hotel élén – FRISSÍTVE

Új szakember a hévízi hotel élén – FRISSÍTVE 

Jakab Gábor lett a hévízi NaturMed Hotel Carbona új szállodaigazgatója.
Üzemeltetési területen változás a Danubius Hotels-nél

Üzemeltetési területen változás a Danubius Hotels-nél 

A Danubius Hotels Zrt. új vezető kinevezésével indítja 2025-öt, megerősítve a szállodavállalat láncszintű üzemeltetését.
Milliós gázszámla és eltűnt bérlők a mogyoródi panziónál

Milliós gázszámla és eltűnt bérlők a mogyoródi panziónál 

Több, mint harmincmilliós tartozást hátrahagyva váltak köddé a koreai befektetők.
Vendégek éjszakázhatnak Pablo Escobar egykori magánrepülőjén

Vendégek éjszakázhatnak Pablo Escobar egykori magánrepülőjén 

Aki Bristol környékére tervez látogatni mostanában, akár már az egykori drogbáró magángépéből átalakított Airbnb szállást is kibérelheti.
HOTCO 2025: Újabb előadók neveit hozták nyilvánosságra

HOTCO 2025: Újabb előadók neveit hozták nyilvánosságra 

Az idei program különlegessége, hogy neves előadók osztják meg tapasztalataikat, amelyek értékes tanulságokkal szolgálhatnak minden résztvevő számára.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.