Ördögi igazgatók, horkoló Mikulás, sikeres ibis

Szakítottak a megszokott partner parti-sémával az Accor-csoport egyik sikeres nemzetközi brandjének, az ibis Magyarország évbúcsúztató partnerpartja alkalmával.

December 7-én a Budakeszi Vadasparkba invitálták ügyfeleiket, ahol a fagyos mínuszok ellenére forró légkörű téli szabadtéri bulit tartottak. Krampuszoknak öltözött hazai ibis-igazgatók várták vendégeiket, forró tea, forralt bor és puncs, egészséges és kevésbé egészséges, ámde finom forró falatok, és csábító kürtös kalács kellette magát.

Az étel-ital kínálatot egy brummogó medve vezényelte – és ez nem vicc, ugyanis jókora mackónak öltözött a séf. Az ibis szállodaigazgatói sem adták alább: ők ördögi krampuszjelmezekbe bújtak, és egy Mikulást is felfedeztünk, aki az ibis újonnan kialakított – és isten szabad ege alatt megvetett – ágyában horkolt nagyhangosan.

Kormány Balázs, az ibis brand magyarországi és szlovák igazgatójának köszöntője, valamint rövid beszámolóját követően, amely az idei sikeres foglalásokról és növekvő vendégszámokról szólt (mindez többek közt a tökéletes ár-érték aránynak köszönhető), a gazdagréti iskola gyerekkórusa adott minikoncertet, majd a Mikulás horkolós magánszáma következett.

Aki még nem fagyott meg, annak szabad belépést biztosítottak a Vadasparkba is, és kedvére nézegethetett őzeket, szarvasokat, vaddisznókat. Kedves ibis, ez az idei téli partner parti tényleg állati volt!


MTÜ-értékelés az idei első félévről

MTÜ-értékelés az idei első félévről 

A budapesti és a vidéki szálláshelyek forgalmát, vendégéjszaka alakulások számát vették górcső alá.
Hét elején átadták a budai Bem téren épült új luxushotelt

Hét elején átadták a budai Bem téren épült új luxushotelt 

A belsőépítészeti terveket a holland sztárdesigner, Marcel Wanders készítette, a magyar 3h Építészirodával közösen.
Alakul a budapesti reptérnél épülő négycsillagos szálloda

Alakul a budapesti reptérnél épülő négycsillagos szálloda 

Szerkezetkész az újabb terminálkapcsolatú szálloda Ferihegyen.
Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!

Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!  

A főváros szívében, a Lánchíd és a Budai Vár lábánál található 5 csillagos Hotel Clark számtalan üdítő újdonságot és felfrissülést kínál ezen a forró nyáron nem csak a városba látogató külföldi, de a hosszú hétvégi „staycation”-re vágyó hazai vendégnek is.
MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség

MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) Társult tagjai részére idén is meghirdeti az „Év Technológiai Újítása" pályázatot.
Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél

Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél 

A szállodalánc csapata két új szakemberrel bővült.
Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája

Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája 

A júniusi négy új minősítéssel együtt már huszonöt magyar szálláshely került be a világszerte ismert Michelin Guide által ajánlott szálláshelyek közé.
Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel

Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel  

A belvárosi Vörösmarty téren található Dorothea Hotelről sugároz bemutató kisfilmeket júliusban a CNBC International a kereskedelmi műsoridejében.
Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel

Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel 

A 120. születésnapját ünneplő legendás győri szálláshelyen jártunk.
Itt az év Green Collection Szállodája

Itt az év Green Collection Szállodája 

Ez az ötcsillagos pesti belvárosi hotel nyerte el „Az Év Green Collection Szállodája” címet Japánban.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.