Partnerekre fókuszáló nyílt nap a Marriott Budapestben

Március 5-én, egész napos programra invitálta üzleti partnereit a Marriott Budapest, hogy játékos, kreatív formában mutassa be az ötcsillagos, 364 szobás ház újdonságait.

Alig két és fél hónapos átalakítási munkálatok során a hotel minden egyes fürdőszobáját felújították, valamint a folyosók padlószőnyegeit is kicserélték – mindezt csupán egy-egy emelet lezárásával valósították meg, viharos gyorsasággal.

A meghívottak mindezt megtekinthették, valamint az emeleti (összenyitható) suite-eket, és az elnöki luxuslakosztályt is. Ahonnan páratlan kilátás nyílik a városra – egyébként a ház többi szobájából is, hiszen minden egyes szobája a szállodának a Dunára nyílik.

 

A fürdőszobai valamint a folyosók új ruhába öltöztetésén kívül a corporate ügyfeleknek bemutatták a Marriott legújabb mobil applikációját (Red Coat Direct elnevezésűt), amelyet január 1-től használnak egyedüliként a Marriott-lánc tagjaként, és amelynek segítségével folyamatosan „forró” kapcsolat tartható egy-egy rendezvény megtartói és a ház képviselői közt. Valamint a Marriott catering újdonságait is bemutatták, mint kiderült, a ház – belépve a most nagyon is trendinek számító szolgáltatók közé -, bármikor megrendelésre kitelepül, és nemcsak a ház falain belül, hanem azon kívül is tökéletes étel-ital szortimentet biztosít.

E nyílt napot már korábban is megszervezte a ház menedzsmentje, azonban a vendégeket ezúttal nem Erdélyi Csilla, a ház budapesti értékesítési iroda csapatának pr és marketing managere fogadta, hanem Kocsis Mária igazgató vezetésével a teljes értékesítési iroda. Erdélyi Csilla ugyanis március 3-ával távozott a házból, új kihívások elé néz.

Forrás: Vendég & Hotel


Megkezdődött a 44. Országos Borverseny

Megkezdődött a 44. Országos Borverseny 

Mintegy 2700 palack bor versenyez.
Már fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája

Már fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája 

Az ötcsillag superior minősítésű hotel 285 szobájában több mint 600 vendéget tud fogadni.
Turisztikai fejlesztés Nógrádban

Turisztikai fejlesztés Nógrádban 

Jelentős felújításon esik át az 1973 óta működő Salgó Hotel.
Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen

Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen 

A Hunguest Hotels szállodaláncnál a lánc számos szállodája teljes körűen megújult, köztük hévízi egységeik is.
Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken

Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken 

A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai szerint eddig 2,4 millió belföldi és 2,6 millió nemzetközi turistát regisztráltak a hazai szálláshelyek.
Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén

Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén  

Két észak-magyarországi szálláshely nyerte el ma a nemzetközi Good Travel Seal minősítést, amelyet a világ egyik vezető fenntarthatósági turisztikai értékelőrendszereként tartanak számon.
MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly

MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly 

Márciusi trendriport a KSH adatai alapján.
Brandváltás ennél a patinás fővárosi szállodánál

Brandváltás ennél a patinás fővárosi szállodánál 

A Mövenpick bejelentette a Mövenpick Hotel Budapest Centre megnyitását.
Újra nyitva a családok és a wellness rajongók kedvence: a Hunguest Flóra

Újra nyitva a családok és a wellness rajongók kedvence: a Hunguest Flóra 

Évekkel ezelőtt, fejlesztés céljából zárt be az egri Hunguest Hotel Flóra azért, hogy 2024. december 18-án megújult külsővel és belsővel születhessen újjá.
A szállodások keleti régióülésére készül a megújult Hunguest Béke

A szállodások keleti régióülésére készül a megújult Hunguest Béke  

Május 7-én a nemrég újranyitott hajdúszoboszlói Hunguest Béke szállodában rendezik meg a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) keleti régióülését.  

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.