Új executive chef a The Ritz-Carlton Budapestben

Az új séf minden nap azon dolgozik majd csapatával, hogy olyan gasztronómiai élményekkel kápráztassa el szálloda vendégeit, melyek méltóak a The Ritz-Carlton névhez.

Matthew Piercy több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a konyhaművészet és az ezzel kapcsolatos menedzseri feladatok ellátása terén, és dolgozott már többek között Dél-Afrikában, az Egyesült Arab Emirátusokban és Kanadában. Mielőtt csatlakozott volna a budapesti szállodához, nem volt számára ismeretlen a The Ritz-Carlton márka, hiszen executive sous chefként dolgozott a rijádi és a kairói The Ritz-Carlton hotelekben.

“Megtisztelve érzem magam, hogy csatlakozhattam a The Ritz-Carlton, Budapest csapatához. Mindig inspirálóan hat rám a helyi kultúra és az országra jellemző ízvilág. Magyarország egy lenyűgöző hely, amely számtalan kulináris kincset rejt magában, amelyeket izgalmas lesz felfedezni és alkalmazni a The Ritz-Carlton, Budapest konyhájába. – mondta az új executiv chef.

“A Kupola Bar-ban, Kupola Lounge-ban és a Deák St. Kitchen-ben folytatjuk az eddigi munkát, és továbbra is azon dolgozunk, hogy magas színvonalú és egyedülálló gasztronómiai élményt nyújtsunk vendégeink számára, amely ötvözi a tradicionális megközelítést az innovatív szemlélettel” – tette hozzá. A kanadai származású séf hivatalosan 2017. augusztus 9-én csatlakozott a The Ritz-Carlton, Budapest csapatához.

Forrás: Vendég & Hotel


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.