Új fejlesztés a Szallas. hu-nál

Bevezetésre került a Maradj biztonságban! szűrőcsoport, amelybe bekerültek az értékelések alapján kiváló és tiszta szálláshelyek, valamint az önálló házak, a saját konyhás apartmanok, a kerthelyiséggel, a medencével, saját stéggel vagy stranddal, trambulinnal vagy játszótérrel rendelkező helyek.

Három nap alatt több mint 10 ezer keresés során használták az utazást tervezők. A fogyasztói igényekre reagálva találták ki ezt a megoldást: a leggyakoribb ügyfélszolgálati megkereséseket és saját felméréseik eredményeit vették alapul. 

“Vannak már olyan napok, amik messze lekörözik a tavalyi azonos napon leadott foglalások számát, és azok összértéke is felülmúlja a tervünket”, mondta Szigetvári József vezérigazgató. "Bekértük az ügyfélszolgálatos kollégáktól a leggyakoribb kérdéseket, ami jó alap volt ahhoz, hogy rálássunk az igényekre”, ismertette a részleteket.

Ezek a következők voltak: lehet-e már utazni, nyitva vannak-e a szálláshelyek; lesz-e más vendég is a szálláshelyen; lehet-e használni a wellnesst vagy a medencét; hogy lesz az étkezés; mennyire biztonságos a szálláshely, mit tesz ennek érdekében. Ezzel párhuzamosan a szálláshelyek adatlapján feltüntetésre kerül minden óvintézkedés és előírás, amit a biztonságos tartózkodásért tesznek meg.

A szűrők bevezetését követő 3 napban már több mint 10 ezer alkalommal használták közülük kereséskor a legnépszerűbbeket, melyek az önálló ház, a saját konyhás apartman, az előleg nélkül fizethető és az ingyen lemondható opciók voltak.

9 nap alatt megvalósult keresések:

● önálló ház: 38 814 (a teljes szűrő listán 2., a félpanzió előzi meg)

● apartman saját konyhával: 27 180 (a teljes szűrő listán a 6.)

● előre fizetés nélkül: 23 498 (a teljes szűrő listán a 8.)

● lemondási díj nélkül: 17 369 (a teljes szűrő listán a 10.)

● saját kerthelyiség: 7 260 (a teljes szűrő listán a 23.) 

Forrás: Szallas.hu


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.