A szakember április óta vezeti a luxusszálloda éttermének, a Paris Budapest Cafénak látványkonyháját. Andreas Mensch a szakma alapjait Bregenzben, Ausztriában sajátította el; tapasztalatait pedig Ausztriában, Norvégiában, Lettországban, az Egyesült Államokban és Oroszországban szerezte. Tudását ezentúl az ötcsillagos szálloda éttermében kamatoztatja.
Andreas Mensch az Európa legnagyobb mesterszakácsai - Eckhard Witzigman, Heinz Winkler és Werner Matt - által számára kijelölt utat követi, sikere pedig gasztronómiai hitvallására vezethető vissza: rendíthetetlenül ragaszkodik a konyhaművészet hagyományaihoz, miközben a kiváló minőséget mindennél fontosabbnak tartja. Célja egy olyan menü elkészítése, mely a magyar piac követelményeihez igazodik, miközben elérhető áraival új, főként helyi vendégeket tud az étterembe csábítani. Legjobban a mediterrán konyha ízeit, ételeit kedveli, melyek alapjai – és így az általa legszívesebben használt hozzávalók is – a friss zöldfűszerek, idénygyümölcsök és zöldségek.
Andreas Mensch az Európa legnagyobb mesterszakácsai - Eckhard Witzigman, Heinz Winkler és Werner Matt - által számára kijelölt utat követi, sikere pedig gasztronómiai hitvallására vezethető vissza: rendíthetetlenül ragaszkodik a konyhaművészet hagyományaihoz, miközben a kiváló minőséget mindennél fontosabbnak tartja. Célja egy olyan menü elkészítése, mely a magyar piac követelményeihez igazodik, miközben elérhető áraival új, főként helyi vendégeket tud az étterembe csábítani. Legjobban a mediterrán konyha ízeit, ételeit kedveli, melyek alapjai – és így az általa legszívesebben használt hozzávalók is – a friss zöldfűszerek, idénygyümölcsök és zöldségek.