Új weboldal, új logó és új filozófia a Pullmannál

A világszerte jelenleg 80 hotellel rendelkező Pullman hotellánc a DDB ügynökséggel karöltve elkészítette új weboldalát. A megújult digitális platform két célt szolgál: a foglalások gyorsabbá és könnyebbé tételét, illetve, hogy a felhasználók az oldalon keresztül megtapasztalják a márka új arculatát és mondanivalóját.

A 6 nyelven futó weboldal állandóan elérhető foglalási motorja mellett több más menüpont is az új Pullman világába vezeti be a felhasználót. A weboldal tematikáját úgy alakították ki, hogy erősítsék a márka kínálta különleges előnyöket: az eleganciát, a jó működést és a kényelmet. A honlap frissítése része annak a 2012-ben indult kezdeményezésnek, amely a márka kommunikációjának átdolgozására irányult.  A Pullman ugyanis azokra a kozmopolita, multikulturális és az új technológiákra nyitott utazókra irányította figyelmét, akik úgy gondolják, üzleti útjuk során is kényelmes, pihentető időtöltésben lehet részük. Az üzlet és szabadidő kettőssége az új logóban is megtestesül, amely a jin és jang filozófiáját szimbolizálja. Az új embléma, a munka és pihenés összeférhetősége a márka kommunikációjába, a hotelek kinézetébe és működésébe is beépült már.

A Pullman több újdonsággal is készül vendégei számára: amellett, hogy elindította félévenként megjelenő életmód-magazinját, a jövő hónaptól új okostelefonos alkalmazást is kínál az utazóknak. A szállodalánc hosszútávú célja, hogy a 2015-2020-as periódusban 150-re növelje hotelei számát. 


MSZÉSZ: indul az „Év Szállodája” pályázat

MSZÉSZ: indul az „Év Szállodája” pályázat 

Az MSZÉSZ útjára indítja az „Év Szállodája 2024” pályázatot.
Változik az indiai OYO szállásfoglaló portál házirendje – tiltakoznak a vendégek

Változik az indiai OYO szállásfoglaló portál házirendje – tiltakoznak a vendégek 

Az utazás nehéz Indiában azoknak, akik nem házasok, azonban ennek ellenére szeretnének együtt utazni és közös szálláshelyen aludni.
Veganuár és méregtelenítő kúra a sárvári ötcsillagos házban

Veganuár és méregtelenítő kúra a sárvári ötcsillagos házban 

Évkezdetnek nem is rossz: két olyan csomagajánlatot állítottak össze, amely mindkettő ezt a célt szolgálja.
Újfent nyit egy hostelt az a&o Belgiumban

Újfent nyit egy hostelt az a&o Belgiumban 

Az a&o Hostels, Európa vezető hostellánca, 2025. január 1-jén megnyitotta második belga szálláshelyét, az a&o Brussels Centrumot.
Brandváltás az egykori Adria Palotában

Brandváltás az egykori Adria Palotában 

Az Al Habtoor Palace megérkezett Budapestre az ikonikus, egykori Adria Palotába, amelyet jóideje Ritz Carlton-ként ismertünk, korábban pedig a Meridien-lánc tagjaként nyílt meg ötcsillagos szállodaként a pesti Belváros szívében.
Új szakember a hévízi hotel élén – FRISSÍTVE

Új szakember a hévízi hotel élén – FRISSÍTVE 

Jakab Gábor lett a hévízi NaturMed Hotel Carbona új szállodaigazgatója.
Üzemeltetési területen változás a Danubius Hotels-nél

Üzemeltetési területen változás a Danubius Hotels-nél 

A Danubius Hotels Zrt. új vezető kinevezésével indítja 2025-öt, megerősítve a szállodavállalat láncszintű üzemeltetését.
Milliós gázszámla és eltűnt bérlők a mogyoródi panziónál

Milliós gázszámla és eltűnt bérlők a mogyoródi panziónál 

Több, mint harmincmilliós tartozást hátrahagyva váltak köddé a koreai befektetők.
Vendégek éjszakázhatnak Pablo Escobar egykori magánrepülőjén

Vendégek éjszakázhatnak Pablo Escobar egykori magánrepülőjén 

Aki Bristol környékére tervez látogatni mostanában, akár már az egykori drogbáró magángépéből átalakított Airbnb szállást is kibérelheti.
HOTCO 2025: Újabb előadók neveit hozták nyilvánosságra

HOTCO 2025: Újabb előadók neveit hozták nyilvánosságra 

Az idei program különlegessége, hogy neves előadók osztják meg tapasztalataikat, amelyek értékes tanulságokkal szolgálhatnak minden résztvevő számára.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.