A megszépülés az egész épületet érinti, a folyosók és a szobák új színekbe öltöznek, továbbá valamennyi szoba rövidesen légkondicionált lesz. A szobák 40 százalékát szobaszéffel is felszerelték, a WiFi pedig már az egész szállodában elérhető. A Laguna Étterem korábbi séfje külföldön folytatja munkáját, ezért szeptember 1-jétől új séf vezeti a szálloda konyháját. A szálloda lobbijában, az újonnan kialakított internet-sarok szolgáltatásait is bővítik a közeljövőben. Az új értékesítési politikának köszönhetően az idei évben jelentősen bővült az egyéni szabadidős és corporate vendégek köre valamint a hosszabb tartózkodású felnőtt csoportok száma, a szálloda célja a jövőben még inkább csökkenteni a diákforgalmat, és a fizetőképesebb vendégekre koncentrálni. A bővítések ellenére az árak nem változnak. A Gerand Hotels partnerszállodájában, a Hunguest Hotel Sziesztában*** az étlap kínálata bővül, jövő tavaszig minden hétvégén soproni specialitásokat kínálnak a vendégeknek.
Újdonságok a Gerand Hotels háza táján
A Gerand Hotels szállodalánchoz tartózó Hotel Ébenben*** folyamatosan zajlik a felújítás.

Újabb négy ház a Hilaris Hotels portfóliójában
Négy magyarországi szálláshellyel bővül a szállodalánc.

Megkezdődött a 44. Országos Borverseny
Mintegy 2700 palack bor versenyez.

Már fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája
Az ötcsillag superior minősítésű hotel 285 szobájában több mint 600 vendéget tud fogadni.

Turisztikai fejlesztés Nógrádban
Jelentős felújításon esik át az 1973 óta működő Salgó Hotel.

Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen
A Hunguest Hotels szállodaláncnál a lánc számos szállodája teljes körűen megújult, köztük hévízi egységeik is.

Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken
A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai szerint eddig 2,4 millió belföldi és 2,6 millió nemzetközi turistát regisztráltak a hazai szálláshelyek.

Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén
Két észak-magyarországi szálláshely nyerte el ma a nemzetközi Good Travel Seal minősítést, amelyet a világ egyik vezető fenntarthatósági turisztikai értékelőrendszereként tartanak számon.

MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly
Márciusi trendriport a KSH adatai alapján.

Brandváltás ennél a patinás fővárosi szállodánál
A Mövenpick bejelentette a Mövenpick Hotel Budapest Centre megnyitását.

Újra nyitva a családok és a wellness rajongók kedvence: a Hunguest Flóra
Évekkel ezelőtt, fejlesztés céljából zárt be az egri Hunguest Hotel Flóra azért, hogy 2024. december 18-án megújult külsővel és belsővel születhessen újjá.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.