Ünnepel a Spirit Hotel

Öt év telt el azóta, hogy az első vendégeit fogadta a Spirit Hotel Thermal Spa. 

Azóta számtalan nemzetközi és hazai díjjal ismerték el a szálloda munkáját, elnyerték az Európa legjobb spa úti céljának járó díjat, és a világ kiemelkedő egészség-hoteljeit tömörítő szervezet, a Healing Hotels of the World is a tagjai közé fogadta a Spirit Hotelt. A szálloda munkatársai előkelő helyezéseket értek el számos rangos versenyen, a hotel spa supervisora megkapta az Európa legjobb spa menedzsereinek járó Blue Diamond díjat. A szakmai kitüntetéseken túl sok közönségdíjat is elnyert a Spirit Hotel, és ami a legfontosabb, a vendégeik jól érzik magukat a Spiritben és szívesen térnek vissza.

Mostantól a hotel az eddigieknél is nagyobb figyelmet fordít a gyógyvizein alapuló gyógyászati, egészségmegőrző és prevenciós programokra. Mindehhez remek hátteret biztosítanak kiváló adottságaik. Az országban egyedülálló módon csak itt szolgálja két különböző gyógyvíz a gyógyulni vágyókat, és a kiemelkedő környezeti adottságokat igazolja, hogy a közelmúltban hivatalosan is gyógyhellyé minősítették Sárvár azon területét, ahol a szálloda fekszik.

A Spirit Hotel a születésnapja alkalmából is szeretné elvarázsolni a vendégeit. Programsorozatukat az őselemek jegyében állították össze: a tűz, a víz, a levegő és a föld mellett a SPIRIT kerül most is a középpontba.

Függöny akrobaták és szinkronúszók tartanak bemutatót, a szauna mesterek és a masszőrök is egyedi attrakcióikkal készülnek, és egyes kezeléseket különlegesen kedvező áron kínálnak. A mozgásterapeuták sportosan ünnepelnek: lesz lélekemelő meditáció, a természetet köszöntő nordic walking, tüzes spinning, és légző- illetve vízi torna is. Nem maradnak el a kulináris örömök sem: a cukrászok születésnapi tortákat sütnek, míg a szakácsok az öt világrész különlegességeiből csempésznek egyet-egyet az ünnepi asztalra.


Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak

Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak 

A Hyatt luxusszállodalánc folytatja terjeszkedését a régióban az AluaSoul Sunny Beach megnyitásával Bulgáriában.
Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts

Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts  

Az IHG portfóliója Lengyelországban meghaladja a 30 működő és fejlesztés alatt álló szállodát.
Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója 

A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.
SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben 

A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.
Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során? 

Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.
Friss trendriport :  hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.
Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében 

A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.
KSH: áprilisi vendégérkezés adatok

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok 

2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője 

A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.
Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről

Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről 

Mi történt eddig 2025-ben, és mi vár a hazai szállodaiparra a közeljövőben?

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.