Ünnepel a Spirit Hotel

Öt év telt el azóta, hogy az első vendégeit fogadta a Spirit Hotel Thermal Spa. 

Azóta számtalan nemzetközi és hazai díjjal ismerték el a szálloda munkáját, elnyerték az Európa legjobb spa úti céljának járó díjat, és a világ kiemelkedő egészség-hoteljeit tömörítő szervezet, a Healing Hotels of the World is a tagjai közé fogadta a Spirit Hotelt. A szálloda munkatársai előkelő helyezéseket értek el számos rangos versenyen, a hotel spa supervisora megkapta az Európa legjobb spa menedzsereinek járó Blue Diamond díjat. A szakmai kitüntetéseken túl sok közönségdíjat is elnyert a Spirit Hotel, és ami a legfontosabb, a vendégeik jól érzik magukat a Spiritben és szívesen térnek vissza.

Mostantól a hotel az eddigieknél is nagyobb figyelmet fordít a gyógyvizein alapuló gyógyászati, egészségmegőrző és prevenciós programokra. Mindehhez remek hátteret biztosítanak kiváló adottságaik. Az országban egyedülálló módon csak itt szolgálja két különböző gyógyvíz a gyógyulni vágyókat, és a kiemelkedő környezeti adottságokat igazolja, hogy a közelmúltban hivatalosan is gyógyhellyé minősítették Sárvár azon területét, ahol a szálloda fekszik.

A Spirit Hotel a születésnapja alkalmából is szeretné elvarázsolni a vendégeit. Programsorozatukat az őselemek jegyében állították össze: a tűz, a víz, a levegő és a föld mellett a SPIRIT kerül most is a középpontba.

Függöny akrobaták és szinkronúszók tartanak bemutatót, a szauna mesterek és a masszőrök is egyedi attrakcióikkal készülnek, és egyes kezeléseket különlegesen kedvező áron kínálnak. A mozgásterapeuták sportosan ünnepelnek: lesz lélekemelő meditáció, a természetet köszöntő nordic walking, tüzes spinning, és légző- illetve vízi torna is. Nem maradnak el a kulináris örömök sem: a cukrászok születésnapi tortákat sütnek, míg a szakácsok az öt világrész különlegességeiből csempésznek egyet-egyet az ünnepi asztalra.


MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra

MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége idén is meghirdette társult tagjai részére az Év Technológiai Újítása pályázatot.
Rangos nemzetközi minősítést zsebelt be a dél-balatoni szálloda

Rangos nemzetközi minősítést zsebelt be a dél-balatoni szálloda 

Elsőként a balatoni házak közül Green Globe-minősítést kapott a Mövenpick BalaLand Resort.
Szallas.hu: Siófokra érkezett a legtöbb foglalás

Szallas.hu: Siófokra érkezett a legtöbb foglalás 

Rövidülnek, de nem maradnak el a nyaralások. Tények és tervek a magyarok belföldi vakációjáról – a szállásfoglaló portál adatai alapján.
„Nyaralj most, fizess később” – Ki áll a Hilaris Hotels mögött?

„Nyaralj most, fizess később” – Ki áll a Hilaris Hotels mögött? 

A milliárdos, akiről ma mindenki beszél, de kevesen ismerik igazán.
Hilton, Marriot: irány Afrika!

Hilton, Marriot: irány Afrika! 

Bejelentette afrikai terjeszkedését a Hilton és a Marriot.
A házi kedvenc is szívesen látott vendég – robban a kisállatbarát szállások piaca

A házi kedvenc is szívesen látott vendég – robban a kisállatbarát szállások piaca 

Itthon akár háromszor annyiba is kerülhet a kisállatunk nyaralása, mint Európa más városaiban.
Változás a nemzetközi szállodaláncnál

Változás a nemzetközi szállodaláncnál 

Megújította nevét és vállalati identitását az AccorInvest.
Tűz ütött ki a visegrádi négycsillagos szálláshelyen – FRISSÍTVE

Tűz ütött ki a visegrádi négycsillagos szálláshelyen – FRISSÍTVE 

A sors ismétli önmagát. A június 13-án történtekre reagált a ház tulajdonos-igazgatója.
Tíz szál gyertya az Aria Hotel Budapest születésnapi tortáján

Tíz szál gyertya az Aria Hotel Budapest születésnapi tortáján 

2025-ben ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját az Aria Hotel Budapest.
Újjászületett szálloda a kiállítások kapujában – megnyílt a négycsillagos hotel

Újjászületett szálloda a kiállítások kapujában – megnyílt a négycsillagos hotel 

A korábbi Expo Congress Hotel felújításából született az Expo Tower.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.