Ünnepi kavalkád az ARAZ világában

Ha maradandó élményt keres, ne gondolkodjon tovább! Ajándékutalványaink formájában megtalálta a tökéletes meglepetést.

Az exkluzív ARAZ arculathoz a kezdetektől fogva hozzá tartozik az advent és karácsony ünnepeinek méltó megtartása. Az év ezen időszakában éttermünk karácsonyi díszbe öltözik. Régmúlt idők elfeledett ételei kerülnek terítékre, ötvözve a meghitt, emelkedett hangulattal és Barka Áron Chef de Cuisine végtelen fantáziájával. December hónapban feledhetetlen gasztronómiai utazáson vehetnek részt, ha hozzánk látogatnak.



Étlapunk és ízlelő menüsoraink mellett az adventi vasárnapokon elérhető az ünnep melegségével áthatott, valódi ínyencségeket kínáló Adventi Sunday Brunch. A családias, ínyenc lakoma délelőtti ingyenes wellness-használattal kombinálva megfelelő nyitánya lehet egy örömteli, ám fárasztó karácsonyi vásárlással töltött délutánnak. És ha karácsony, nem feledkezhetünk meg a Szentestéről sem. Azon kevés éttermek egyike vagyunk, akik karácsonyeste is tárt kapukkal várják a vendégeket. Karácsonyi Brunch-unk megoldás lehet mindazoknak, akik nagy családdal, meghitten, mégis kipihenten szeretnék ünnepelni karácsony első és második napját. Az ünnepek sorából nem maradhat ki az év utolsó napja sem. Fergeteges Szilveszteri gálavacsorával, éjféli koccintással, zenés mulatsággal búcsúztatjuk az óévet. És hogy az újév jól induljon, látogassanak el hozzánk 2017. január 1-jén, Újévi Sunday Brunch-unkra.

Különleges ajándékon töri a fejét? Időtálló karácsonyi meglepetést szeretne kedvesének, barátjának vagy akár az egész családnak? A legszebb ajándék az együtt töltött idő! Lepje meg szeretteit, partnereit, dolgozóit ajándékutalványaink egyikével.

További információért, a menükért látogasson el weboldalunkra: www.araz.hu



(x)


Designhotel a Lánchídnál – új szállodát nyitott a CPI Hotels

Designhotel a Lánchídnál – új szállodát nyitott a CPI Hotels 

A cseh anyacéggel rendelkező hotellánc új Mamaison szállodája már várja vendégeit Budapest szívében.
15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe

15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe 

Idén 15 éves a Lady in Red program, amely a Kempinski szállodalánc egyik legjellegzetesebb arculati eleme.
Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról

Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról 

Az idei év ötödik hónapjában Magyarországon 987 szálloda üzemelt.
Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel

Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel 

NGM: tovább dübörög a turizmus a hazai szálláshelyeken.
Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben

Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben 

Bemutatkozott az ibis Styles Debrecen Airport Hotel.
KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról

KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról 

Áprilisban a turisztikai szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
Új tulajdonosnál a Budapest Marriott Hotel

Új tulajdonosnál a Budapest Marriott Hotel 

Jó ideje árulták, mostanra megszületett a megállapodás: tulajdonost váltott a Duna-parti ötcsillagos szálloda.
MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra

MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége idén is meghirdette társult tagjai részére az Év Technológiai Újítása pályázatot.
Rangos nemzetközi minősítést zsebelt be a dél-balatoni szálloda

Rangos nemzetközi minősítést zsebelt be a dél-balatoni szálloda 

Elsőként a balatoni házak közül Green Globe-minősítést kapott a Mövenpick BalaLand Resort.
Szallas.hu: Siófokra érkezett a legtöbb foglalás

Szallas.hu: Siófokra érkezett a legtöbb foglalás 

Rövidülnek, de nem maradnak el a nyaralások. Tények és tervek a magyarok belföldi vakációjáról – a szállásfoglaló portál adatai alapján.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.