Ünnepi kavalkád az ARAZ világában

Ha maradandó élményt keres, ne gondolkodjon tovább! Ajándékutalványaink formájában megtalálta a tökéletes meglepetést.

Az exkluzív ARAZ arculathoz a kezdetektől fogva hozzá tartozik az advent és karácsony ünnepeinek méltó megtartása. Az év ezen időszakában éttermünk karácsonyi díszbe öltözik. Régmúlt idők elfeledett ételei kerülnek terítékre, ötvözve a meghitt, emelkedett hangulattal és Barka Áron Chef de Cuisine végtelen fantáziájával. December hónapban feledhetetlen gasztronómiai utazáson vehetnek részt, ha hozzánk látogatnak.



Étlapunk és ízlelő menüsoraink mellett az adventi vasárnapokon elérhető az ünnep melegségével áthatott, valódi ínyencségeket kínáló Adventi Sunday Brunch. A családias, ínyenc lakoma délelőtti ingyenes wellness-használattal kombinálva megfelelő nyitánya lehet egy örömteli, ám fárasztó karácsonyi vásárlással töltött délutánnak. És ha karácsony, nem feledkezhetünk meg a Szentestéről sem. Azon kevés éttermek egyike vagyunk, akik karácsonyeste is tárt kapukkal várják a vendégeket. Karácsonyi Brunch-unk megoldás lehet mindazoknak, akik nagy családdal, meghitten, mégis kipihenten szeretnék ünnepelni karácsony első és második napját. Az ünnepek sorából nem maradhat ki az év utolsó napja sem. Fergeteges Szilveszteri gálavacsorával, éjféli koccintással, zenés mulatsággal búcsúztatjuk az óévet. És hogy az újév jól induljon, látogassanak el hozzánk 2017. január 1-jén, Újévi Sunday Brunch-unkra.

Különleges ajándékon töri a fejét? Időtálló karácsonyi meglepetést szeretne kedvesének, barátjának vagy akár az egész családnak? A legszebb ajándék az együtt töltött idő! Lepje meg szeretteit, partnereit, dolgozóit ajándékutalványaink egyikével.

További információért, a menükért látogasson el weboldalunkra: www.araz.hu



(x)


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.