Ünnepi kavalkád az ARAZ világában

Ha maradandó élményt keres, ne gondolkodjon tovább! Ajándékutalványaink formájában megtalálta a tökéletes meglepetést.

Az exkluzív ARAZ arculathoz a kezdetektől fogva hozzá tartozik az advent és karácsony ünnepeinek méltó megtartása. Az év ezen időszakában éttermünk karácsonyi díszbe öltözik. Régmúlt idők elfeledett ételei kerülnek terítékre, ötvözve a meghitt, emelkedett hangulattal és Barka Áron Chef de Cuisine végtelen fantáziájával. December hónapban feledhetetlen gasztronómiai utazáson vehetnek részt, ha hozzánk látogatnak.



Étlapunk és ízlelő menüsoraink mellett az adventi vasárnapokon elérhető az ünnep melegségével áthatott, valódi ínyencségeket kínáló Adventi Sunday Brunch. A családias, ínyenc lakoma délelőtti ingyenes wellness-használattal kombinálva megfelelő nyitánya lehet egy örömteli, ám fárasztó karácsonyi vásárlással töltött délutánnak. És ha karácsony, nem feledkezhetünk meg a Szentestéről sem. Azon kevés éttermek egyike vagyunk, akik karácsonyeste is tárt kapukkal várják a vendégeket. Karácsonyi Brunch-unk megoldás lehet mindazoknak, akik nagy családdal, meghitten, mégis kipihenten szeretnék ünnepelni karácsony első és második napját. Az ünnepek sorából nem maradhat ki az év utolsó napja sem. Fergeteges Szilveszteri gálavacsorával, éjféli koccintással, zenés mulatsággal búcsúztatjuk az óévet. És hogy az újév jól induljon, látogassanak el hozzánk 2017. január 1-jén, Újévi Sunday Brunch-unkra.

Különleges ajándékon töri a fejét? Időtálló karácsonyi meglepetést szeretne kedvesének, barátjának vagy akár az egész családnak? A legszebb ajándék az együtt töltött idő! Lepje meg szeretteit, partnereit, dolgozóit ajándékutalványaink egyikével.

További információért, a menükért látogasson el weboldalunkra: www.araz.hu



(x)


Megújult a Kempinski Hotel Corvinus

Megújult a Kempinski Hotel Corvinus  

350 új élmény: a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben befejeződött a szobák és lakosztályok felújítása.
Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak

Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak 

A Hyatt luxusszállodalánc folytatja terjeszkedését a régióban az AluaSoul Sunny Beach megnyitásával Bulgáriában.
Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts

Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts  

Az IHG portfóliója Lengyelországban meghaladja a 30 működő és fejlesztés alatt álló szállodát.
Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója 

A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.
SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben 

A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.
Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során? 

Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.
Friss trendriport :  hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.
Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében 

A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.
KSH: áprilisi vendégérkezés adatok

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok 

2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője 

A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.