Ünnepi kavalkád az ARAZ világában

Ha maradandó élményt keres, ne gondolkodjon tovább! Ajándékutalványaink formájában megtalálta a tökéletes meglepetést.

Az exkluzív ARAZ arculathoz a kezdetektől fogva hozzá tartozik az advent és karácsony ünnepeinek méltó megtartása. Az év ezen időszakában éttermünk karácsonyi díszbe öltözik. Régmúlt idők elfeledett ételei kerülnek terítékre, ötvözve a meghitt, emelkedett hangulattal és Barka Áron Chef de Cuisine végtelen fantáziájával. December hónapban feledhetetlen gasztronómiai utazáson vehetnek részt, ha hozzánk látogatnak.



Étlapunk és ízlelő menüsoraink mellett az adventi vasárnapokon elérhető az ünnep melegségével áthatott, valódi ínyencségeket kínáló Adventi Sunday Brunch. A családias, ínyenc lakoma délelőtti ingyenes wellness-használattal kombinálva megfelelő nyitánya lehet egy örömteli, ám fárasztó karácsonyi vásárlással töltött délutánnak. És ha karácsony, nem feledkezhetünk meg a Szentestéről sem. Azon kevés éttermek egyike vagyunk, akik karácsonyeste is tárt kapukkal várják a vendégeket. Karácsonyi Brunch-unk megoldás lehet mindazoknak, akik nagy családdal, meghitten, mégis kipihenten szeretnék ünnepelni karácsony első és második napját. Az ünnepek sorából nem maradhat ki az év utolsó napja sem. Fergeteges Szilveszteri gálavacsorával, éjféli koccintással, zenés mulatsággal búcsúztatjuk az óévet. És hogy az újév jól induljon, látogassanak el hozzánk 2017. január 1-jén, Újévi Sunday Brunch-unkra.

Különleges ajándékon töri a fejét? Időtálló karácsonyi meglepetést szeretne kedvesének, barátjának vagy akár az egész családnak? A legszebb ajándék az együtt töltött idő! Lepje meg szeretteit, partnereit, dolgozóit ajándékutalványaink egyikével.

További információért, a menükért látogasson el weboldalunkra: www.araz.hu



(x)


Újabb négy ház a Hilaris Hotels portfóliójában

Újabb négy ház a Hilaris Hotels portfóliójában 

Négy magyarországi szálláshellyel bővül a szállodalánc.
Megkezdődött a 44. Országos Borverseny

Megkezdődött a 44. Országos Borverseny 

Mintegy 2700 palack bor versenyez.
Már fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája

Már fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája 

Az ötcsillag superior minősítésű hotel 285 szobájában több mint 600 vendéget tud fogadni.
Turisztikai fejlesztés Nógrádban

Turisztikai fejlesztés Nógrádban 

Jelentős felújításon esik át az 1973 óta működő Salgó Hotel.
Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen

Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen 

A Hunguest Hotels szállodaláncnál a lánc számos szállodája teljes körűen megújult, köztük hévízi egységeik is.
Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken

Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken 

A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai szerint eddig 2,4 millió belföldi és 2,6 millió nemzetközi turistát regisztráltak a hazai szálláshelyek.
Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén

Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén  

Két észak-magyarországi szálláshely nyerte el ma a nemzetközi Good Travel Seal minősítést, amelyet a világ egyik vezető fenntarthatósági turisztikai értékelőrendszereként tartanak számon.
MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly

MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly 

Márciusi trendriport a KSH adatai alapján.
Brandváltás ennél a patinás fővárosi szállodánál

Brandváltás ennél a patinás fővárosi szállodánál 

A Mövenpick bejelentette a Mövenpick Hotel Budapest Centre megnyitását.
Újra nyitva a családok és a wellness rajongók kedvence: a Hunguest Flóra

Újra nyitva a családok és a wellness rajongók kedvence: a Hunguest Flóra 

Évekkel ezelőtt, fejlesztés céljából zárt be az egri Hunguest Hotel Flóra azért, hogy 2024. december 18-án megújult külsővel és belsővel születhessen újjá.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.