Utolsó simítások a Hotel Vision-nél, nyitás áprilisban

Az utolsó simításokat végzik az áprilisi megnyitó előtt a Continental csoporthoz tartozó Hotel Vision-ben, amely ambíciózus tervekkel vág neki az évnek: már az idén szeretnék elérni a 80 százalékos töltöttséget.

Flesch Tamás ügyvezető igazgató lapunknak nyilatkozva elmondta, most történik a régi Fkgp-székház helyén felépített szálloda berendezése, az utolsó engedélyeket még be kell szerezni, majd márciustól a tréningek is elkezdődnek.

Terveik elérésében a szálloda elhelyezkedése sokat segít, hiszen az első négycsillagos szálloda lesz a Duna-part pesti oldalán. Nem mellesleg a belvárosban található, könnyen megközelíthető, és a szolgáltatások is különlegesek lesznek. Ezek között említette a spanyol mintára létrehozott tapas éttermet, ahol a teljes kínálat kizárólag tapas lesz. Elsősorban a saját szállóvendégeiket szeretnék ezzel kiszolgálni, de örömmel vennék, ha idővel a vendégek fele az utcáról betérő vendég lenne. Ebben segíthet az is, hogy a Belgrád rakpart mára a nemzetközi konyha utcájává vált, görög és olasz éttermek mellett libanoni, és spanyol is nyit hamarosan.

A szállodában 82 darab, 25 négyzetméter körüli szobát alakítanak ki, emellett 10 residential suit, háromszintes mélygarázs, wellness lehetőségek és konferenciaterem is lesz.

Flesch Tamás a jövőbeni tervek között említette, hogy a második évtől már 90 százalékos töltöttséget szeretnének elérni. Biztos segíti e cél elérését, hogy az átlagos turistát, azaz az utazók 90 százalékát célozzák meg, és a szálloda adottságai miatt elsősorban egyéni vendégekre fókuszálnak.


Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel

Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel 

NGM: tovább dübörög a turizmus a hazai szálláshelyeken.
Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben

Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben 

Bemutatkozott az ibis Styles Debrecen Airport Hotel.
KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról

KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról 

Áprilisban a turisztikai szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
Új tulajdonosnál a Budapest Marriott Hotel

Új tulajdonosnál a Budapest Marriott Hotel 

Jó ideje árulták, mostanra megszületett a megállapodás: tulajdonost váltott a Duna-parti ötcsillagos szálloda.
MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra

MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége idén is meghirdette társult tagjai részére az Év Technológiai Újítása pályázatot.
Rangos nemzetközi minősítést zsebelt be a dél-balatoni szálloda

Rangos nemzetközi minősítést zsebelt be a dél-balatoni szálloda 

Elsőként a balatoni házak közül Green Globe-minősítést kapott a Mövenpick BalaLand Resort.
Szallas.hu: Siófokra érkezett a legtöbb foglalás

Szallas.hu: Siófokra érkezett a legtöbb foglalás 

Rövidülnek, de nem maradnak el a nyaralások. Tények és tervek a magyarok belföldi vakációjáról – a szállásfoglaló portál adatai alapján.
„Nyaralj most, fizess később” – Ki áll a Hilaris Hotels mögött?

„Nyaralj most, fizess később” – Ki áll a Hilaris Hotels mögött? 

A milliárdos, akiről ma mindenki beszél, de kevesen ismerik igazán.
Hilton, Marriot: irány Afrika!

Hilton, Marriot: irány Afrika! 

Bejelentette afrikai terjeszkedését a Hilton és a Marriot.
A házi kedvenc is szívesen látott vendég – robban a kisállatbarát szállások piaca

A házi kedvenc is szívesen látott vendég – robban a kisállatbarát szállások piaca 

Itthon akár háromszor annyiba is kerülhet a kisállatunk nyaralása, mint Európa más városaiban.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.