Flesch Tamás ügyvezető igazgató lapunknak nyilatkozva elmondta, most történik a régi Fkgp-székház helyén felépített szálloda berendezése, az utolsó engedélyeket még be kell szerezni, majd márciustól a tréningek is elkezdődnek.
Terveik elérésében a szálloda elhelyezkedése sokat segít, hiszen az első négycsillagos szálloda lesz a Duna-part pesti oldalán. Nem mellesleg a belvárosban található, könnyen megközelíthető, és a szolgáltatások is különlegesek lesznek. Ezek között említette a spanyol mintára létrehozott tapas éttermet, ahol a teljes kínálat kizárólag tapas lesz. Elsősorban a saját szállóvendégeiket szeretnék ezzel kiszolgálni, de örömmel vennék, ha idővel a vendégek fele az utcáról betérő vendég lenne. Ebben segíthet az is, hogy a Belgrád rakpart mára a nemzetközi konyha utcájává vált, görög és olasz éttermek mellett libanoni, és spanyol is nyit hamarosan.
A szállodában 82 darab, 25 négyzetméter körüli szobát alakítanak ki, emellett 10 residential suit, háromszintes mélygarázs, wellness lehetőségek és konferenciaterem is lesz.
Flesch Tamás a jövőbeni tervek között említette, hogy a második évtől már 90 százalékos töltöttséget szeretnének elérni. Biztos segíti e cél elérését, hogy az átlagos turistát, azaz az utazók 90 százalékát célozzák meg, és a szálloda adottságai miatt elsősorban egyéni vendégekre fókuszálnak.