Air France járatokon a fedélzeti ételkínálat kiemelt szerepet játszik, 2013. február 1-jétől nyolc hónapon keresztül a Párizsból induló hosszú távú járatok business utasai a Michelin csillagos, Bocuse d’Or nyertes, Meilleur Ouvrier de France címmel kitüntetett séf, Michel Roth alkotásait ízlelhetik meg. A járatokon hat különleges fogást kínálnak, amelyeket havi kétszer megújítanak, a gyakori utazók kedvéért.
Márciustól az Air France hosszú távú járatainak La Première és Business fedélzeti osztályán utazók reggelire a Vaucluse dzsemek széles választékából választhatnak. Az Air France és a Servair két éves szerződést kötött az avignoni La Roumanière céggel, amely évente 1,5 millió 25 grammos dzsemet szállít le a légitársaságnak. A gourmet manufaktúra különlegessége, hogy termékeit megváltozott munkaképességű, vagy fogyatékkal élő emberek állítják elő. A lekvárból eper, málna, sárgabarack és narancs ízben kerülnek a fedélzetre, emellett különféle mézek is.