A bemutató apropóját az adta, hogy a séf klasszis hat különleges, új fogását 2013. február 1-jétől minden Párizsból induló hosszú távú járaton megkóstolhatják majd az utasok. A bemutatójáraton a gasztronómiai élményt tovább fokozta, hogy Michel Roth és két séftársa, Michel Quissac és Roger Passet személyesen válaszolt az utasok ételekkel kapcsolatos kérdéseire.
Az ismert séfek által kreált különleges fedélzeti ételek kínálatával az Air France igyekszik már az utazás alatt ízelítőt adni a francia konyhából és vendéglátásból. Február 1-jétől nyolc hónapon át a business class utasok hat, Michel Roth által jegyzett fogást élvezhetnek. A menü négy fogásának egyikét jelentő ételt a gyakran utazók örömére kéthavonta megújítják.
A Lorrainből származó Michel Roth Franciaország legjobb éttermeiben dolgozott, végül a Ritzben állapodott meg, ahol a L’Espadon étterem vezető séfjeként megszerezte második Michelin csillagját. 1991-ben megnyerte a Bocuse d’Or-t és elnyerte a Meilleur Ouvrier de France címet.