Conventa: januári MICE-találkozó Ljubljanában

A Conventa egy még erősebb programot állított össze a következő szakmai találkozóra, ami 2015. január 21-22-én lesz Ljubljanában, Szlovéniában. Az elmúlt hat évben a Conventa összesen 753 kiállítónak adott otthont 13 országból. 

A ljubljanai Conventa egy üzleti turizmussal foglalkozó találkozó és vásár, amelynek célja, hogy egy esemény keretén belül összehozzák a kiállítókat a meghívott vásárlókkal, így ez egy kiváló lehetőség a kapcsolatok bővítésére. A tavalyi találkozón összesen 200 konferenciaszervező vett részt a világ minden részéből. 

Kevesebb, mint 3 hónappal a MICE-találkozó előtt a kiállítási terület több mint 70%-a már foglalt.

Geraldine Huybrechts, a Borealis Belgium ügyvezető partnere és a 2014-es Conventa egyik meghívott vásárlója elmondta:  "A Conventa egy nagyon jól szervezett kis kiállítás, ahol jól lehet személyes kapcsolatokat kialakítani a kiállítás mérete miatt. Ezúttal is nagy az érdeklődés a program iránt, nagy ügynökségek, egyesületek és vállalatok jelentkeztek a világ minden tájáról."

Speciális ismerkedési program és új célcsoport

A Ljubljanai Turisztikai Hivatal Kongresszusi Irodája ismét szervez több tanulmányutat a meghívottak részére. A szervezők összesen 250 meghívott vendéget várnak a januári üzleti találkozóra, akik tanulmányutakon vehetnek részt a vásár előtt és után is. A tanulmányút során a vendégek megismerhetik Bled, Portoroz, Kranjska Gora és Zágráb városát, ezzel meghosszabítva a programot.

A Conventa büszke arra, hogy a hatodik találkozó után már felszólíthatták a feltörekvő új-európai célpontokat a csatlakozásra. Így a Conventa az első olyan kereskedelmi show a nemzetközi piacon, ahol megjelennek Dél-, Közép- és Kelet Európa, másnéven a "New Europe" képviselői. Anne Lise Gangstad, a norvég Berg-Hansen projektmenedzsere elmondta: "Tapasztalataink szerint sok ügyfelünk már jó néhány helyen járt Európa-szerte, így most inkább valami izgalmasat keres."

A Conventa csapata határozottan úgy véli, hogy túl kell lépni az elavult gondolkodásmódon és egy új formáját kell létrehozni az együttműködésnek. Az "Új-Európa" kiváló kiegészítője a programnak.

A szervezők örömmel látták, hogy a tavalyi kiállítók nagy része már előre lefoglalta a helyét a kiállítási területen. Eddig 32 kiállító jelentkezését rögzítették 8 országból, ami 52%-os növekedést jelent az előző évhez képest.

Különleges sztárvendég

A hetedik Conventa találkozó sztárvendége ezúttal Kevin Kelly lesz, aki egy nemzetközileg elismert motivációs tréner.

Érdekes incentive programok, workshopok és szolgáltatók várják az érdeklődöket a vásár során, amire a szervezők még várják a konferenciaszervezők és a kiállítók jelentkezését is.

Lapunk részt vett a 2014-es Conventa MICE-találkozón is, beszámolónkat itt olvashatják el.

További információ: www.conventa.info vagy marketing@conventa.info


ANTOR szezonnyitó: sikeres nyárnak néznek elébe a külföldi képviseletek

ANTOR szezonnyitó: sikeres nyárnak néznek elébe a külföldi képviseletek 

Biztos jele a nyár kezdetének, hogy összegyűlnek a Magyarországon működő külföldi turisztikai képviseletek vezetői, hogy találkozzanak a szakmával.
TUI 2024: Fedezze fel a legújabb görögországi és ciprusi luxushoteleket

TUI 2024: Fedezze fel a legújabb görögországi és ciprusi luxushoteleket 

Görögország legnagyobb szállodaláncai mutatták be csütörtökön idei újdonságaikat a TUI szervezésében hazai utazási szakembereknek a páratlan panorámával rendelkezdő Sunhill Bisto & Skybárban.
Innovatív gyakorlatok és konkrét tippek a turisztikai podcast legújabb részében

Innovatív gyakorlatok és konkrét tippek a turisztikai podcast legújabb részében 

Egy kis ízelítőt adunk az újturizmus világával foglalkozó népszerű Dunakavicsok turisztikai podcast-sorozat legújabb részéből.
Indul a nyár: bőröndöt bepakolni, mobilt felkészíteni!

Indul a nyár: bőröndöt bepakolni, mobilt felkészíteni! 

Hasznos tippek külföldre utazás előtt.
Új dubaji programok - télen-nyáron

Új dubaji programok - télen-nyáron 

A már ismert, ikonikus látnivalók mellett számos gyerek és családi, szabad- és beltéri program, kulturális rendezvények hosszú sora várja a Dubajba látogatókat.
Extrém hőség Görögországban és Cipruson

Extrém hőség Görögországban és Cipruson 

Lezárták a turisztikai látványosságokat, és felfüggesztették az iskolai oktatást.
Az utazás az új álommeló

Az utazás az új álommeló  

A 18-27 év köztiek és a 28-37 év köztiek döntő többsége tartja álommunkának az utazást.
Friss adatok a német beutazó turizmusról

Friss adatok a német beutazó turizmusról 

A DZT legújabb jelentése szerint az előzetes adatok és az aktuális számok alapján a német beutazó turizmus dinamikusan növekedett 2024. első negyedévében.
Strandnyitás Párizsban

Strandnyitás Párizsban 

A St. Tropez és Nizza hangulatát megidéző vízpartokat természetesen a Szajna partján alakítják ki.
Az évszázad leghumorosabb kampányával csalogatja a turistákat Bécs

Az évszázad leghumorosabb kampányával csalogatja a turistákat Bécs  

A „Post-Vienna-Blues” – megvonási tünet szindrómára alapuló kampányt máris több nemzetközi sajtóorgánum felkapta.