Nyílt titok: megtartani nehezebb, mint megszerezni. Így történt ez a számunkra oly kedves Tantival is. A Tanti ugyanis rövid csillogás után elveszítette a státuszát, számolt be a Világevő a most megjelent Michelin étteremkalauz kapcsán. Az étterem 2015 márciusában kapta meg a csillagot, ami után gyorsan összekülönbözött a séf és a tulajdonos.
Persze vannak éttermek, ahol még tartjuk a frontot vagyis a csillagot. Ilyen a Borkonyha, a Costes, a Costes Downtown valamint az Onyx is. Örömhír azonban, hogy 2017-ben a Fricska bekerült a Bib Gourmand-kategóriába, abba a listába, ahol nem csak a minőség, de a kedvező ár is fontos szempontként jelenik meg. Ebben a kategóriában már három étterem működik Magyarországon: a Fricska, a Petrus és a Lacikonyha.
Forrás: Vendég&Hotel Online
Forrás: Index
Forrás: Világevő