Az Eb megdobta a repülőjegy-foglalásokat

Az Eb megdobta a repülőjegy-foglalásokat 

Stuttgartba átlagosan 60 ezer Ft-ba kerül egy repülőjegy az Eb alatti időszakra Magyarországról.
A város, ahol érdemes hosszabb időt eltölteni - Stuttgart, nem csak focirajongóknak

A város, ahol érdemes hosszabb időt eltölteni - Stuttgart, nem csak focirajongóknak 

Stuttgart az itt megrendezendő öt izgalmas mérkőzésen túl is tartogat számos látnivalót és izgalmas programot.
Mercedes-múzeum és igazi sváb konyha - felfedeztük Németország egyik legélhetőbb nagyvárosát

Mercedes-múzeum és igazi sváb konyha - felfedeztük Németország egyik legélhetőbb nagyvárosát 

Béke, nyugalom, tiszta utcák, rendezett terek, hatalmas parkok, halálpontos tömegközlekedés – ilyen manapság az egyik legélhetőbbnek tartott német nagyváros, Stuttgart.
Új német város lesz elérhető éjszakai vonattal

Új német város lesz elérhető éjszakai vonattal 

A december 11-étől életbe lépő új vasúti menetrend nemcsak belföldön, hanem a nemzetközi viszonylatokon is több fejlesztést, változást hoz: a 2022-2023-as menetrend egyik legfontosabb újdonsága a nemzetközi közlekedésben, hogy új német város válik átszállás nélkül elérhetővé Budapestről éjszakai vonattal - közölte a MÁV-Start kedden az MTI-vel.
Stuttgart már készül az őszi südback szakvásárra

Stuttgart már készül az őszi südback szakvásárra 

A südback szakkiállítás idén októberben lehetőséget kínál Stuttgartban, hogy a megszokott, élő formában találkozhassanak azok a szakemberek, akiknek szívügyük a pékségek és cukrászdák világa - tájékoztatta lapunkat az Interpress, a Messe Stuttgart magyarországi képviselete.
Bronzérmeket szereztünk a Kulináris Olimpián!

Bronzérmeket szereztünk a Kulináris Olimpián! 

A magyar Szakács és Cukrász Nemzeti Válogatott bronzérmet szerzett a „Séf asztala” (Chef’s Table) és a „Nemzetek Étterme”(Restaurant of Nation”) programban Stuttgartban, a Kulináris Olimpián. Az eseményt minden negyedik éven hívják életre, ezúttal a 25-et a sorban, melyen a Worldchefs (Gasztronómiai Világszövetség) védnököl.
Magyarokkal startol a Kulináris Olimpia!

Magyarokkal startol a Kulináris Olimpia! 

A Magyar Nemzeti Válogatott a február 14-19. között megrendezésre kerülő Culinary Olympicsra utazik, mely ezúttal helyszínt változtatva Erfurtból átköltözik a 400 ezer látogatót vonzó stuttgarti INTERGASTRA szakkiállításra, ahová közel 2.500 versenyzőt, köztük 40 nemzeti válogatottat, 15 junior válogatottat, 15 közétkeztetési válogatottat, közel 50 regionális csapatot és 1.000 egyéni versenyzőt várnak.

Több németországi repülőtéren sztrájkolnak a dolgozók 

Németországban egész napos sztrájkot kezdett a biztonsági személyzet a hamburgi, a stuttgarti és a hannoveri repülőtéren hétfő reggel.

Etihad Airways: több járat Európából Abu Dhabiba 

Új járatot indít Bécsből és Stuttgartból Abu Dhabiba code-share partnerével, az Etihaddal közösen az airberlin, ugyanakkor nő az amerikai kapcsolatok száma is a téli menetrendben.

Két új magyar főkonzulátus Németországban 

- jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter a német külügyminiszterrel hétfőn Berlinben folytatott megbeszélése után.

Grandiózus programok Kölnben és Stuttgartban 

Remek programokkal várja a tartalmas szórakozás és kikapcsolódás lehetőségét kereső turistákat Köln és Stuttgart városa. Németország két ékköve megannyi érdekességgel köszönti a tavaszt, amelyek között a nagy tradícióval bíró világhírű programok is újfent helyet kapnak.

A piacon maradáshoz nem szabad több vásárt kihagyni 

A Harkányi Turisztikai Egyesület és a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő munkatársainak köszönhetően a város négy év után újra kiállított a kontinens egyik legjelentősebb turisztikai börzéjén, mely az idei 241 000 látogatójával az eddigiekhez képest is rekordméreteket öltött.

Bővíti Berlinből induló járatai számát a Germanwings 

Egy-egy járattal bővíti a Berlin/Tegelről Köln/Bonnba és Stuttgartba induló járatai számát a Germanwings.

Germanwings: több Stuttgart-Berlin járat 

A Germanwings bővíti Stuttgartból induló járatainak számát: a német diszkont légitársaság 2013. január 1-jétől a jelenlegi max. három napi járatról akár napi hét járatra is felemeli a Berlin/Tegel repülőtérre tartó járatainak számát.

Germanwings: új útvonalak Stuttgartból 

A Germanwings 2012. július 15-én indította új járatait a Stuttgart-Bréma és a Stuttgart-Manchester útvonalon.

Közös járatokat indít a Germanwings és a Brussels Airlines 

A Germanwings és a Brussels Airlines szoros együttműködésbe kezdett. A két légitársaság között érvényben lévő interlining-megállapodás következtében a Brussels Airlines a Germanwings új, Stuttgart-Brüsszel között közlekedő járatával gazdagíthatja a brüsszeli repülőtérről induló járatai kínálatát.

Több Germanwings járat jár Stuttgartba 

A Malév leállását követően a Germanwings bejelentette, hogy tovább növeli járatai számát a Stuttgart-Budapest útvonalon.

Rekord látogatószámmal zárult a CMT, ismét 

Január 22-én a tavalyi év után ismét rekordszámokkal ért véget a stuttgarti CMT, Európa és Németország legnagyobb turisztikai közönségvására, tájékoztatta lapunkat a Magyar Turizmus Zrt. németországi külképviselete.

Lakóautók, lakóbuszok a fókuszban a stuttgarti CMT-n 

Bár a 2009-es gazdasági válság nem kedvezett az előtte 5 éven át töretlenül növekvő lakókocsi és lakóbusz iránti keresletnek, 2010-ben a piac konszolidálódott, 2011-ben pedig rekorderedményeket ért el, tájékoztatta lapunkat a Magyar Turizmus Zrt. németországi külképviselete.

A németek harmadának pénze, ideje és kedve is lesz nyaralni 2012-ben 

2012-ben az előző évekhez hasonlóan idén is a stuttgarti CMT-n ismertette a FUR (Forschungsinstitut für Urlaub und Reisen) a németek utazási hajlandóságát vizsgáló kutatásainak legújabb eredményeit, tájékoztatta lapunkat a Magyar Turizmus Zrt. németországi képviselete.

Megnyitott Európa legnagyobb turisztikai közönségvására 

2012. január 14-én megnyitotta kapuit Európa legnagyobb turisztikai közönségvására, a stuttgarti CMT, amelyen évről évre egyre több kiállító vesz részt.

Megszünteti nemzetközi járatait a Pannon Volán 

Decembertől nem indítja a Harkány-Stuttgart és Pécs-Frankfurt járatait a Pannon Volán - adta hírül a Dunántúli Napló.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!