Stuttgart már készül az őszi südback szakvásárra

A südback szakkiállítás idén októberben lehetőséget kínál Stuttgartban, hogy a megszokott, élő formában találkozhassanak azok a szakemberek, akiknek szívügyük a pékségek és cukrászdák világa - tájékoztatta lapunkat az Interpress, a Messe Stuttgart magyarországi képviselete.

A stuttgarti nemzetközi repülőtértől 550 lépésre található Messe Stuttgart területén az évente megrendezésre kerülő südback idén ünnepli 41 éves fennállását. Tavaly, a pandémia miatt elmaradt a pékek és cukrászok legnagyobb szakmai összejövetele Németországban, a südback, idén azonban már készülnek a 2022 október 22 és 25. között megrendezésre kerülő eseményre, amely 6 csarnokot megtöltve (Halle 5, 6, 7, 8, 9, 10) várja kiállítóit és látogatóit.

 

A szakkiállításon “erős” a felhozatal, mivel jelentős a helyi tradíció a sütőiparban. A németek mellett pedig nemzetközi viszonylatban hangsúlyosak a svájci és az olasz kiállítók, akik főleg a cukrásziparban tevékenykednek. A vásár fókuszában a sütőipari és cukrászati berendezések, - felszerelések, fagyasztók, vendéglátóipari kiegészítők, kávéautomaták, csomagolástechnika, stb. állnak.

Magas színvonalú kísérőprogramok keretében előadások hangzanak el, többek között Trend fórum pékeknek, és cukrászoknak, amelyeken nemcsak új technikákat, technológiákat és ötleteket mutatnak be, hanem ínyenc recepteket is. A Grand Prix GELATISSIMO fagylaltverseny idén is szerepel a kísérőrendezvények között.

Az előző rendezvényen 65.000 m2-en 25 országból 708 kiállító várta a közel 37.500 szakmai látogatót.


Bővebb információ:

Interpress Kiállítások & Interpress Travel
a Messe Stuttgart magyarországi képviselete
Seifert Ibolya
1097 Budapest, Illatos út 7/A.
Tel.: 302-7525, vagy 30/932-1657
E-mail: [email protected]

ITT érhető el a jelentkezési lap.

 


Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf

Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf 

Vajon mit keresett ott?
Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál

Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál 

Megnyílt a Varjúvár étterem a Várkert Bazárban.
SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron

SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron 

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT), a nívós vidéki gasztronómiát képviselők szövetsége a Rosinante Fogadóba készül április 5-én.
Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból

Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból 

A vásárcsarnok állapota az elmúlt évtizedek során folyamatosan romlott.
Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról

Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról 

Ezzel a bővülés dinamikája visszatért a 2021-ben és 2022-ben mért 3 százalék körüli mértékhez.
Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést

Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést 

Vége a helyben sütésnek – a Főpolgármesteri Hivatal döntése szerint.
A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe?

A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe? 

Pedig ideje lenne, mert a tej egy ideje fontos szerepet játszik a kólagyártó cég életében.
Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese

Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese 

Több mint 2400 minta versenyzett a XV. Quintessence pálinka- és párlatversenyen.
Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte

Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte 

Több mint 35 millió forintos bírságot szabtak ki az ételrendelési portál üzemeltetőjére.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.