hirdetés

Családi borászatokból kistermelők?

Az új borászati év indulására nálunk is bevezettetnék a kistermelői státust a legfeljebb ezer hektoliter bort előállító pincészetek - írja a Napi Gazdaság.

hirdetés

Wille-Baumkauff Márta, a Magyar Független Szőlő- és Bortermelők Országos Szövetsége Egyesületének (Vindependent) elnöke a lapnak elmondta: azt szeretnék, ha az új borászati év indulására Magyarország is bevezetné a kistermelői státust a szőlő-bor ágazatban. Ez elsősorban adminisztrációs könnyítést jelentene a kisebb, három év átlagában legfeljebb ezer hektoliter bort előállító pincészetek működésében - írja a Napi Gazdaság.

 

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk