hirdetés

Mert megérdemlik

6400 kínai egyszerre, egy csapatban lepte el e hétvégén Franciaországot: bejárták Párizst, ellátogattak Cannes-ba és voltak Monacóban is.

hirdetés

A kínai TIENS csoport elnöke, Li Csin-jüan úr úgy érezte, dolgozói megérdemlik azt a hosszú hétvégét, amelyet most abszolvált is dolgozóival: 6400 munkavállóját hívta meg egy franciaországi nyaralásra. Párizsban 140 szobában foglalt számukra szállást, Cannes-ban és Monacóban 4700 szobát foglaltak el, a desztinációk között 146 busszal közlekedett a csapat.

A népes csoport privát tárlatvezetésen vehetett részt a Louvre-ban, mind a 6400-ukat még a Moulin Rouge revüshow-jára is befizette a gáláns munkaadó.

Forrás: BBC
Forrás: BBC

Hálából a csupa kék-fehér pólóba és kék sapkába öltözött kínai csapat megdöntötte az emberek alkotta mondat Guiness-rekordját. Pénteken a Cote D’Azur-ön a „Tien álma szép a Cote D’Azur-ön” mondatot alkották. Franciaországnak amúgy nem jön rosszul a kínai gáláns ajándék: előzetes számítások szerint mintegy 13 milliót költött a magát rommá selfie-ző kék-fehér kínai csapat, no meg az elegáns anyacég.

(forrás: BBC)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk