hirdetés

Nem volt jó az egyenruha...

A 20 éves Jennifer Rogers pincérnőnek jelentkezett egy álláshirdetésre Kaliforniában, de túl kövérnek bizonyult a gyorsétterem egyenruhájához, ezért eltanácsolták - adta hírül a Bors Online.

hirdetés

Jennifer Rogers nem fért bele a gyorséttermi egyenruhába, ezért nem vették fel, mint pincérnő. A Tilted Kilt hasonlóan a Hooters láncolathoz a feszes testű, formás hölgyeket helyezi előtérbe felszolgálóként. A kaliforniai nő fel van háborodva az őt ért diszkrimináció miatt - írta a The Dreamin Demon

„Miért kell mindenkinek ugyanúgy kinéznie, ez nem fer” - fakadt ki a hölgy, akire három különböző méretű egyenszerelés sem volt jó aztán eltanácsolták. A fénykép alapján pedig egyáltalán nem tűnik exrém mértékben elhízottnak. 

Ez olyan, mint, amikor egy rendező előre meghatározott karaktereket keres a filmjéhez. „De nemcsak a megjelenés fontos számunkra, hanem a személyiség és a kedvesség is” - árulta el a láncolat szóvivője.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk