hirdetés

Új marketingigazgató a SIÓ-nál

Aniot Dávid június vége óta tölti be a piacvezető gyümölcslégyártó és -forgalmazó  SIÓ-ECKES Kft. marketingigazgatói pozícióját.

hirdetés

Aniot Dávid tanulmányait az Amerikai Egyesül Államokbeli Springfieldben, a Drury Egyetemen végezte. Magyarországra visszatérve a Unilevernél helyezkedett el. Az ott töltött 9 év alatt a piackutatáson és a marketing különböző területein dolgozott, nevéhez fűződik a Flora, a Rama, a Bertolli, valamint más márkák hazai és regionális márka menedzsmentje.

3 évvel ezelőtt csatlakozott a Coca-Cola Company magyarországi csapatához, ahol a CSD kategória menedzsereként többek között a Coke Zero hazai bevezetését, a Coke Club marketingkommunikáció fejlesztését és a Fanta megújítását vezette.

A szakember a multinacionális környezetben szerzett tapasztalatait ötvözve kiváló stratégaként kezdte meg marketingigazgatói tevékenységét a legkiválóbb hazai gyümölcsleveket kínáló SIÓ-ECKES Kft-nél.

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk