hirdetés

Új vezérigazgató a Balatontouristnál

A veszprémi Napló információi szerint pénteken közös megegyezéssel távozott a BalatontouristZrt.-től Polgár Tibor vezérigazgató, helyét Nagy Gábor vette át.

hirdetés

Az új vezető cége vette meg augusztus elején az SCD Csoporttól a korábban a megyei önkormányzatoktól vásárolt kempingeket és más idegenforgalmi egységeket.
Augusztusban még úgy volt, hogy a kempingeket működtető Balatontourist továbbra is az SCD tulajdonában marad, de mint Elkán Péter szóvivőtől a Napló megtudta, később azt is eladták a Turisztika Hungária Kft.-nek. Ennek volt aztán további következménye a pénteki vezetőcsere. 
A múlt hét elején Balatonfüreden is jelentős személyi változások történtek. Nyugdíjba vonult a Danubius két füredi szállodáját, az Annabellát és a Marinát vezető Nagy Jenő és a Marina vezetőhelyettese, Gehl György. A két szállodát ajövőben Holczerné Vászolyi Judit vezeti, aki eddig a szállodák értékesítési munkáját irányította. Nagy Jenő csak a Danubiustól ment nyugdíjba, mert Lengyel Ernő tulajdonos felkérésére üzletfejlesztési és üzemeltetési igazgatóként folytatja a munkát az Anna Grand Hotelben a szállodát továbbra is vezető Cserép Béla igazgató mellett. (forrás: Napló)

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk