hirdetés

A 2021. évi ProWein-t is elvitte a covid

A világjárvány arra a döntésre kényszerítette a német szervezőket, hogy a márciusi ProWein-t, a borok és szeszesitalok nemzetközi szakvásárát az eredetileg tervezett márciusi időpontban is töröljék, akárcsak ezt idén tették. A következő ProWein-t, terveik szerint, a szokásos vásárciklusnak megfelelő időpontban, 2022. március 27-29. között rendezik majd meg Düsseldorfban.

hirdetés

A Messe Düsseldorf amúgy minden szakmai rendezvényét törölte Húsvétig. Mint a szervezők hétfőre közzétett közleményükben kifejtik, értékelték a világjárvány-helyzetet, és döntésüket az is nagyban befolyásolta, hogy kormányzati szinten született november 25-én egy olyan rendelet, miszerint minden kereskedelmi vásár a továbbiakban is tiltott, és megjósolni sem lehet, hogy mikor oldják majd fel ezt a tilalmat.

fotó: prowein.com
fotó: prowein.com

"Nehezen hoztuk meg ezt a döntést, gondosan mérlegeltük az érveket pro és kontra, konzultáltunk partnereinkkel is, és mind a kiállítók, mind a látogatók egészségügyi és biztonsági érdekeit szem előtt tartva hoztuk meg a döntést", mondja a bejelentéssel kapcsolatban Erhard Wienkamp, a Messe Düsseldorf GmbH ügyvezető igazgatója. Valamint hozzátette, nagyban készülnek a 2022. évi rendezvényre, amelyet a szokásos időpontban, március 27-29. között rendeznek majd meg a düsseldorfi vásárközpontban.

 

(forrás: BD Expo / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk