Rekordszámú magyar résztvevővel zajlik az idei ProWein

Rekordszámú magyar résztvevővel zajlik az idei ProWein 

Közel 40 borászattal, mind a 6 magyar borrégió képviselteti magát az idei ProWein borszakmai rendezvényen Düsseldorfban.
Tarolnak a magyar borok a nemzetközi mezőnyben

Tarolnak a magyar borok a nemzetközi mezőnyben 

Csaknem száz magyar bor szerzett érmet a nemzetközi szőlészeti és borászati szervezet (OIV) védnöksége alatt rendezett legnagyobb németországi versenyen, a Berliner Wein Trophy (BWT) nevű mustrán, amelynek eredményeit szerdán hirdették ki a német fővárosban.
34 magyar kiállító a világ elsőszámú borászati szakkiállításán

34 magyar kiállító a világ elsőszámú borászati szakkiállításán 

Harmincnégy kiállító részvételével szervezett közösségi standmegjelenést az Agrármarketing Centrum a világ legjelentősebb bor- és szeszesital seregszemléjén, a Prowein-on, amely 2023. március 19-én nyílt meg Düsseldorfban.
A ProWein 2023 új fejezetet nyit a kiállítás történetében

A ProWein 2023 új fejezetet nyit a kiállítás történetében 

Amint azt a szerdai budapesti tájékoztatón megtudhattuk, a 2023. március 19-21. közötti ProWein kiállításra a felkészülés már hónapok óta zajlik, sőt, már a visszaszámlálás napjai is elkezdődtek.
Végre ProWein

Végre ProWein 

Két év után megtartották a ProWeint: Düsseldorfra figyelt a világ borszakmája, ahol 36 borászat, 264 féle bor, 8 mesterkurzus volt 3 nap leforgása alatt.
Elhalasztották a ProWeint

Elhalasztották a ProWeint  

A kiállítókkal és a partnerekkel történt konzultáció után május végére halasztották a a ProWeint, a szakma egyik legjelentősebb eseményét. Az új időpontot, május 15-17-ig, a Covid-19 fertőzöttek számának növekedésével és az omikron variáns gyors terjedésével indokolták a szervezők.
A 2021. évi ProWein-t is elvitte a covid

A 2021. évi ProWein-t is elvitte a covid 

A világjárvány arra a döntésre kényszerítette a német szervezőket, hogy a márciusi ProWein-t, a borok és szeszesitalok nemzetközi szakvásárát az eredetileg tervezett márciusi időpontban is töröljék, akárcsak ezt idén tették. A következő ProWein-t, terveik szerint, a szokásos vásárciklusnak megfelelő időpontban, 2022. március 27-29. között rendezik majd meg Düsseldorfban.
Elhalasztják a ProWeint (is)

Elhalasztják a ProWeint (is) 

A Messe Düsseldorf GmbH a ProWein 2020 szakvásár megrendezését egy későbbi időpontra halasztotta el.
Csúcseredmények a 25 éves jubileumon

Csúcseredmények a 25 éves jubileumon 

A ProWein szakvásár idén 25 sikeres vásári évre tekint vissza, és ezt a páratlan fejlődést újabb rangos seregszemlével koronázta meg. A ProWein 2019 ünnepélyes megnyitóját Julia Klöckner német szövetségi mezőgazdasági miniszter tisztelte meg, majd március 17-e és 19-e között a három vásárnap ismét alátámasztotta, hogy a ProWein az ágazat vezető nemzetközi szakvására.
Sikeres magyar szereplés a világ legnagyobb borvásárán

Sikeres magyar szereplés a világ legnagyobb borvásárán 

A Magyar Turisztikai Ügynökség jóvoltából Magyarország idei részvétele minden eddiginél sikeresebb volt a bor és szeszesital ágazat legjelentősebb szakvásárán, a 2019. március 17. és 19. között megrendezett 25. ProWein Düsseldorf borvásáron. Az ország mind a hat borrégióját képviselve rekordszámú, 39 magyar pincészet mutatta be borait a 320 négyzetméter alapterületű, látványában teljesen megújult magyar standon. Itt mutatkozott be először a nemzetközi közönség előtt a magyar bor új márkakoncepciója, melynek középpontjában az alkotó ember áll: a magyar borász.

A ProWein továbbra is a csúcson van 

Március 18-20. között a nemzetközi bor- és szeszesital ágazat képviselői a szakma elsőszámú rendezvényén, a düsseldorfi ProWein szakvásáron találkoztak egymással.

Telt ház a ProWein magyar standján 

Magyarország megújult formában mutatkozott be a világ első számú nemzetközi borkiállításán, a ProWein-on, ahol a világ legfontosabb szakemberei találkoztak. A rendezvényen a magyar közösségi standon 19 hazai borászat jelent meg a Magyar Turisztikai Ügynökség szervezésében. A standon a három nap alatt mintegy háromszáz szakmabelinek tartottak vezetett kóstolókat nemzetközileg elismert szakemberek a magyar borokról.

Nagyszabású magyar jelenlét a ProWeinen 

Az üzleti kapcsolatok ápolása és új lehetőségek felkutatása mellett a magyar bor arculatának építésében is kiemelkedő jelentőségű a világ vezető borszakmai vására, a düsseldorfi ProWein, amelyen minden eddiginél nagyobb szabású Magyarország jelenléte - mondta el Lipcsey György, a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Centrumának (AMC) vezérigazgató-helyettese.

Düsseldorfban is tolongtak a magyar borokért 

Nagy volt az érdeklődés a magyar borok iránt a düsseldorfi Prowein 2014-en, a világ egyik legjelentősebb borszakmai kiállításán.

A ProWein vált a borok legfontosabb nemzetközi seregszemléjévé 

A nemzetközi bor-és szeszesital ágazat vezető szereplői három intenzív napot töltöttek együtt a márciusi düsseldorfi borvásáron (ProWein), amely ebben az évben túlnőtt konkurensein.

Milyen válság? 

A repülőtérről egy síliftszerű, libbenő kabinos alkalmatosság öt perc alatt a városba induló vonathoz repít, ahonnan tíz perc alatt a főpályaudvarra, Düsseldorf szívébe érünk. A ProWeinra szóló belépő az összes városi közlekedési eszközön érvényes jegyként funkcionál, sőt, a tartomány 150 kilométeres sugarán belül azzal bármilyen közlekedési eszköz igénybe vehető. A kiállítás nyitásakor-zárásakor kétpercenként indítják a szerelvényeket, a megállókban segítőkész és több nyelven beszélő irányítókhoz fordulhat bárki, aki az amúgy tökéletes útbaigazító feliratokon nem tudna kiigazodni.

Főképp tokaji borok a ProWein-en 

A tavalyelőtti tizenhattal, és a múlt évi huszonnéggyel szemben idén tizenkilenc kiállító képviseli a magyar borászatot a bor világpiacának vezető szakvásárán. A düsseldorfi ProWein 2013. március 24-26. között ezúttal rekordot dönt. Ötven országból több mint négyezer vállalat állít ki az eddigi jelentkezések alapján.

Rekord számú kiállító és látogató a ProWein 2011-en 

Tizennyolc magyar cég jelent meg az 50 országból érkezett 3600 kiállító között a 2011-es ProWein szakkiállításon, Düsseldorfban. Az egyik kiemelt téma volt, hogy mind fontosabb szerep jut a termőhelyeknek a marketingben.

Könnyű klasszikusok, friss, könnyű fajták, kevés alkohollal 

Húsz magyar bortermelő vállalat is kiállít Düsseldorfban, a ProWein szakvásáron március 27-29. között. A világ egyik legnagyobb borvásárán kereken 50 országból 3500 cég mutatja be termékeit. Ezzel megdől a résztvevők számának múlt évi rekordja.

Tizenöt magyar boros cég a Prowein Düsseldorfon 

Tizenöt magyar bortermelő vállalkozás állítja ki termékeit a világ legfontosabb borászati és égetett szeszes ital évenkénti bemutatóján, a düsseldorfi Prowein szakvásáron, 2011. március 27-29. között. Öt világrész 3400 vállalkozása jelentkezett már október közepéig. Ezzel megismétlődik az idén márciusban elért részvételi rekord.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!