hirdetés

Kedvenc sörének öltözve futotta le a maratont egy új-zélandi férfi

A 42 kilométeres maratoni táv szinte semmiség Glenn Sutton új-zélandi ultrafutónak, de azért egy igencsak fura jelmezben teljesíteni a távot még neki is különleges kihívás.

hirdetés

Amikor vasárnap délután, az új-zélandi Dunedin-maraton céljában megkérdezték Glenn Suttont, hogy miért pont egy dobozossör-jelmezben teljesítette a 42192 méteres távot, azt felelte: csak, poénból.

Az ultrafutó azért hozzátette a rendezvényszervező-ipar nehéz éveken van túl, ezért gondolta, hogy a maga eszközeivel megpróbál segíteni – írja az új-zélandi 1News nyomán a 24.hu hírportál.

Forrás: Glenn Sutton Facebook
Forrás: Glenn Sutton Facebook
 

Sutton elmondta, az erős szél végig jelentős kihívást jelentett neki végig a maraton során, öt kilométerrel a cél előtt fel is borította egy széllökés. Szerencsére nem esett baja, be tudta fejezni a versenyt, a jelmeze azonban megrongálódott.

Tavaly májusban, mint írják, egy jótékonysági akció keretében Sutton hatszáz kilométert futott le megállás nélkül, négy nap alatt, a Milford Sound és Mount Cook között elterülő hegyes vidéken.

(forrás: 1News / 24.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk