hirdetés

Különleges szakácskönyvet készíttetett a Budapest Airport

Az Így főz a világ című, formabontó úti- és szakácskönyvhöz különleges módon lehte hozzájutni. 

hirdetés

A How to Cook sorozat 22. könyve, az „Így főz a világ” 48 országba – köztük Magyarországra – kalauzolja el az olvasót útleírásokon és tradicionális recepteken keresztül - adta hírül a Budapest Airport. A kötet 52 receptet tartalmaz, köztük egy bónusz ételt is: Liszt Ferenc, a repülőtér névadójának személyes kedvencét, a gombás malachúst, de megismerhetjük az ételeket elkészítő séf, Szikra Gabriella receptkülönlegességét, az édes-chilis epret is.

A GABRIEL&VIOLET szerkesztőpárossal együttműködésben elkészült könyv kereskedelmi forgalomba nem kerül, de a Budapest Airport közösségi média csatornáin folytatott nyereményjátékokon - limitált számban - beszerezhető a különleges kötet.

A Budapest Airport meggyőződése szerint a kulináris élvezetek éppúgy hozzátartoznak egy-egy külföldi nyaraláshoz, vagy akár egynapos városlátogatáshoz, mint maguk a nevezetességek és az emberek – a vállalat ezért döntött úgy, hogy a GABRIEL&VIOLET párossal közösen elkészíti ezt a különleges, gasztronómiai világutazásra invitáló könyvet. Az olvasó-utazó az 5 kontinens receptjein keresztül kaphat ízelítőt abból, hogy a fűszerek, az alapanyagok, a főzési eljárások és az étkezési kultúra terén mennyire színes és változatos világban élünk. A különleges receptek felelevenítik a korábbi utazások emlékképeit, vagy éppen arra ösztönzik a befogadót, hogy új úti célokat felfedezve saját hazájukban is megkóstolja az ételkülönlegességet.

(forrás: Budapest Airport)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk