hirdetés

Hét nemzetközi elismerés a hét tó partján fekvő hotelnek

A World Luxury Hotel Awards és a World Luxury Spa Awards kategóriában is díjesővel ismerték el a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa *****superior eredményeit a görög fővárosban hétvégén megrendezett 17. World Luxury Awards gálán. 

hirdetés

A szálloda elegáns környezetével és szolgáltatásaival vívta ki a hét rangos szakmai elismerést, köztük a legrangosabb spa kategóriában a Global Spa of the Year 2023, szálloda kategóriában pedig a Luxury Country Hotel of the Year címeket. 

 

A World Luxury Awards nem csupán egy díj a luxusszállodák világában

A világszerte mércét állító World Luxury Awards díjra a prémiumhotelek több mint 100 kategóriában nevezhetnek, és a nemzetközi megmérettetés során évente többszázezer vendég és iparági szakember szavazatai alapján kerülnek ki a győztesek. 

 

Jelentős elismerés Sárvárnak

A Spirit Hotel 2008-ban nyitotta meg kapuit, tulajdonosai mindig is nagy hangsúlyt fektettek a modern, esztétikus, egyben pihentető környezet és az egyedülálló élményeket biztosító spa kialakításra.  A sárvári hét tó partján található szállodát fennállása során eddig is számos rangos nemzetközi és hazai díjjal ismerték el, mindezek megkoronázása, hogy a World Luxury Awards szigorú feltételrendszere szerint is idén nemcsak a világ legjobb spa-jának, de az év legjobb vidéki luxushotelének is megválasztották. 

Átalakítások sora 

A hotel 2023-ban nagyszabású átalakításon esett át, aminek köszönhetően a 220 szoba és lakosztály minden vendégigényt maximálisan kiszolgál.

Az öt különböző szobatípust eltérő színvilággal és stílusjegyekkel ruházták fel, hogy mindenki megtalálja a számára legotthonosabb és legkomfortosabb helyet az elvonulásra. A természetességet és nyugodt pihenést támogató enteriőrrel és az olyan fejlesztésekkel, mint a magas alvásminőséget, a kényelmet és az elektroszmog mentességet is biztosító infrastruktúra, egyedülállóan személyes tereket alakítottak ki a vendégek számára.

 A szállodához tartozó 10 ezer m2-es, 22 medencés fürdőkomplexum egyik különlegessége a ház 1054 méteres mélységből feltörő saját gyógyvize.  Emellett a 9 különböző szaunakabin és az autentikus török hamam járul hozzá a feltöltődéshez, a száznál is több gyógyászati, wellness- és szépészeti kezelés pedig a kellemes ellazuláshoz.

A Word Luxury Hotel Awards gáláról még több infó ide kattintva olvasható.

A rendezvény hivatalos sajtó kommünikéje itt olvasható

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk