Az alföldi barokk kisváros műemléképületének 27 szobáját új drapériába öltöztették, kicserélték a matracokat, a fürdőszobákat felújították, újracsempézték. Eközben wellness és beauty részt alakítottak ki a földszinti és az alagsori szinteken. Az egykori boltíves pince helyén, 300 négyzetméternyi területen jacuzzi, gőzkabin, finn szauna merülő- és csobbanó medencével, infrakapszula, infraágy, hidroxeur kád és fitness terem kardio gépekkel kapott helyet. A hotel volt zöldségraktárában pedig –egy másik pincerészben – 30 fő részére alkalmas hangulatos borozót alakítottak ki. Mindössze két szobát kellett „feláldozni” azért, hogy kávézót, parfümériát és masszázshelyiségeket építsenek a földszinti részen. Valamint 66 férőhelyes, kisebb csapatépítő tréningek befogadására kiválóan alkalmas konferenciatermet hoztak létre a kertrészben lévő különálló épületben, és itt kaptak helyet az irodák is. Az átépítést követően tulajdonváltásra is sor került, október 6-tól Tukacs László a ház új tulajdonosa, a hotel igazgatója továbbra is az elismert hazai szállodai szakember, Márkus Kata.
Megújult a Hotel Kalocsa
Befejeződött a háromcsillagos Hotel Kalocsa immár két éve tartó felújítása, átépítése.
Páratlan művészeti élmény ebben a pesti szállodában
Mától látogatható Fischer Judit Mundane Romance c. egyéni kiállítása a Hilton legújabb budapesti szállodájában.
A Marriott-nál indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként
A Marriott cégcsoport megelégelte azt a problémát, ami gyakran előtérbe kerül üzemelésük során: ez pedig a vendéglátóipari területen mindenki számára ismerős szakemberhiány.
Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek
A súlyos mértékű tűzkárt szenvedett, több mint 100 főt foglalkoztató, 4 csillagos szálloda Hotel Silvanus helyreállításához az MTÜ 60 millió forinttal járul hozzá.
Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak
A kastélyszállodások Tarcalon, az Andrássy Kúriában tartották éves közgyűlésüket április 15-én, hétfőn.
Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand
Igencsak látványos rendezvény keretében, április 11-én, a Pesti Vigadóban debütált az új brand. Ahol az is kiderült, mit rejtenek a "titkos kertek"?
Díjeső a TRIBE budapesti tagjának
Három kategóriában is díjazták a WING által fejlesztett TRIBE Hotel Budapest Stadiumot a LIV Hospitality Design Awards-on.
Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe
A nemzetközi tanácsadó cég elemzése szerint kiemelkedő évet zárt a globális hotelpiac.
Indul a Marriott saját képzési programja
LevelUp! elnevezéssel innovatív képzés indul a vendéglátóipari szakemberhiány pótlására a Marriott cégcsoport kezdeményezésére.
Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye
Amelyet egy meghívásnak köszönhetően mi is kipróbálhattunk.
KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest
A belföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 14, a külföldi vendégéjszakáké 24 százalékkal emelkedett.
Interjú
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”
A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban
A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk
Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.