hirdetés

Új F&B igazgató a Matild Palace-ban

Új Food & Beverage igazgató a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel Budapestben. Burak Cecen korábban Shanghai luxuscateringjéért is felelt.

hirdetés

Mint az ötcsillagos ház ezzel kapcsolatos közleményében olvasható, újabb kiváló szakemberrel bővült a Matild Palota vezetősége: Burak Cecen került kinevezésre a luxusszálloda új Food & Beverage igazgatójaként. A világlátott szakember feladatai közé tartozik a Spago Budapest by Wolfgang Puck étterem, a Matild Café & Cabaret kávézó és a The Duchess rooftop bár kimagasló színvonalú üzemeltetése, szoros együttműködésben a Wolfgang Puck Fine Dining Group-al.

Burak Cecen, Matild Palace
Burak Cecen, Matild Palace

A tapasztalt szakember a Swissotel The Bosphorus Istanbul szállodában kezdte karrierjét. A világ számos pontján, többek között Chicago, Mekka, Sydney, Oszaka neves szállodáiban is dolgozott, ahol számottevő étterem, bár és rendezvényhelyszín tevékenységét irányította. Az utóbbi 5 évben a shanghai Park Hyatt volt az otthona, ahol nem csak a luxushotel, hanem a város luxuscateringjéért is ő felelt. Karrierútját Európában kívánta folytatni, így érkezett el Budapestre.

Az új vezető nemzetközileg elismert szakemberek meghívásával és a hazai mellett a világ minden tájáról érkező minőségi alapanyagok használatával kíván hatni Budapest gasztronómiai kultúrájára. Szeretnék én lenni az, aki segít a helyi ízlést tágítani mind az ételekben, mind a koktélok világában. A világ minden tájáról szeretnék alapanyagokat felhasználni, ezzel a városnak és a közösségnek érdekes alternatívát kínálni",  mondta Burak Cecen.

Elérhetősége:

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(forrás: Arterego / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk