hirdetés

Új kelet-európai vezér az Accornál

Jean Wendling lett az Accor Kelet-Európa operatív irányításért felelős alelnöke, aki Budapestről dolgozik és riportol feletteseinek az Accor kelet-európai regionális igazgatójaként, Sabina Bartyzel csapatában.

hirdetés

A világ egyik vezető vendéglátóipari csoportja Jean Wendlinget nevezte ki a cég kelet-európai operatív irányításáért felelős alelnökévé. Ő felel majd a régió hoteleinek kiemelkedő színvonalú működtetéséért és teljesítményéért, emellett irányítja az új szállodák megnyitását.

Jean Wendling
Jean Wendling
 

Jean Wendling 16 éves nemzetközi operatív, pénzügyi, értékesítési és marketingtapasztalattal rendelkezik a vendéglátás területén. Szakmai pályafutását a neves párizsi vendéglátóipari vállalatnál, a Potel & Chabot-nál kezdte értékesítési és üzemeltetési területen. Az Accorhoz 2005-ben csatlakozott, a 742 szobás Novotel Warsaw Centrum F&B menedzsereként. Karrierjét Moszkvában a Novotel Sheremetyevo Airportnál és a Sofitel Budapest Chain Bridge-ben folytatta executive asszisztens menedzserként, majd a Sofitel Warsaw Victoria általános vezérigazgató-helyettesévé nevezték ki.

2017-ben tért vissza Magyarországra a nemzetközi lánc egyik kiemelt szállodája, a Novotel Budapest City és a Budapesti Kongresszusi Központ vezérigazgatójaként. „Nagyon örülök, hogy szakmai karrieremet a cégünknél az operatív vezetői csapat tagjaként folytathatom. Kelet-Európa dinamikus régió, a jól ismert szállodák mellett új márkáink egyre növekvő portfóliójával. Nagyon izgalmas és kihívásokkal teli feladat ez, amihez a legmagasabb üzemeltetési színvonalra és a vendéglátás iránti szenvedélyre van szükség. Örömmel várom a közös munkát csapatunkkal és partnereinkkel", mondta a frissen kinevezett kelet-európai menedzser.

(forrás: mindgeer / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk