hirdetés

Változás SZÉP-kártyák esetében

Hétfőtől élesedik a pihenőkártyák új szabályozása, ami némi zökkenőkkel járhat. A kártyakibocsátó bankok kivétel nélkül üzemszünetet hirdettek vasárnap délutántól, illetve estétől hétfő reggelig. Ebben az időszakban sem fizetni, sem tájékozódni nem lehet.

hirdetés

Mivel január 9-étől már élesbe fordul  a a SZÉP-kártyák esetén, ezért. a rendszer módosítása miatt a K&H pihenőplasztikos szolgáltatása vasárnap este tíztől hétfő hajlani négyig szünetel. Az MKB 2023. január 8-án 23.30-tól várhatóan január 9-én reggel 8-ig tartó üzemszünetet hirdetett. Az OTP SZÉP-kártya portálján már vasárnap reggeltől elérhetetlenné válnak egyes funkciók (például a szerződéskötések, a kártyarendelés, az adatmódosítás, a dokumentumok lekérdezése). Emellett a bank tájékoztatása szerint a pihenőplasztikokkal vasárnap délutántól hétfő reggelig nem lehet fizetni. Ebben az időszakban szünetel a kártyaelfogadás, ahogy a mobilapplikáció összes funkciója is. A leállás a fizikai POS terminálokon és az online felületeken indított tranzakciókra egyaránt vonatkozik.

 

A kártyabirtokosoknak az előbbieken túl csak azt érdemes az átállással kapcsolatban tudnia, hogy hétfőtől minden korábban kapott juttatás a szálláshely alszámlára kerül. A teljes keret ezután bármire – tehát szállással, a vendéglátással és a szabadidővel kapcsolatos szolgáltatásra is – elkölthető az elfogadóhelyeken, amelyek nem változnak a korábbihoz képest. Rendkívül fontos azonban, hogy mindenki figyeljen a bevezetett extra elvonásra és a határidőkre.

(forrás: Az én pénzem)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk