hirdetés
hirdetés

A BA jelentősen átalakítja téli menetrendjét

Az utasforgalmi korlátozás miatt több ezer járatát törli Nagy-Britannia legnagyobb légitársasága, a British Airways (BA). Október végétől mintegy 600 járatpár nem közlekedik.

 

hirdetés
Több ezer járatot töröl téli menetrendjéből a British Airways október végéig, jelentette be hétfőn a légitársaság. A járattörléseket a még júliusban bevezetett utasforgalmi korlátozásra hivatkozva hajtják végre, és a tervek szerint október 29-ig mintegy 600 oda-vissza járat kerül ki a társaság úti céljai közül.
"Bár ügyfeleink túlnyomó többsége a tervek szerint utazik, és a fél év során megvédjük a legfontosabb nyaralási célpontokat, október végéig további járattörléseket kell végrehajtanunk", mondta a társaság szóvivője a Sky News szerint.
 
depositphotos
depositphotos
 
 
Ezenfelül arról is tájékoztatták utasaikat, hogy néhány rövid távú járatukat is összevonják olyan célállomásoknál, ahová több járat is közlekedik.
Kiemelték ugyanakkor, hogy azoknak az ügyfeleiknek, akiket a változások érintenek, alternatív járatokat kínálnak vagy más légitársasághoz irányítják őket, emellett lehetőségük lesz a pénzvisszatérítésre is. 
(forrás: Sky News / Euronews.com)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk